Ediție specială "Indian Summer"

Indian Summer Stilou M640

 Indian Summer Stilou M640
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Jocul roșu al culorilor strălucitoare

Experiența plăcută a unei veri indiene. Toamna, copacii își schimbă culorile și strălucesc în nuanțe fermecătoare de galben, portocaliu și roșu. Această minune deosebită a naturii este, de asemenea, numită "frunze de toamnă" și este deosebit de colorată în New England și Canada. Acest fenomen începe în luna august în unele părți din Alaska și în munții din Canada și continuă până în luna noiembrie, răspândindu-se aproape în toate Statele Unite. Acest joc de neegalat de culori este deosebit de intens în Berkshires, regiunea muntoasă din vestul îndepărtat al statului Massachusetts. Acest "eveniment natural“ magic este declanșat de vremea neobișnuit de blândă. Primele geruri de noapte și căldura plăcută din timpul zilei (temperatura blândă de 20 de grade Celsius) contribuie la acest fenomen natural. Denumirea ”vara indiană” își are rădăcinile în cultura băștinașilor de pe continentul american. Aceasta ilustrează dragostea lor față de culorile îndrăznețe și simbolizează ultimul sezon de vânătoare înainte de venirea iernii, când temperaturile calde tentează animalele să iasă din adăposturile lor pentru ultima dată.

Ediția ”Indian Summer” este fabricat din cele mai bune materiale. Fiecare stilou este multicolor, este fabricat din metal șlefuit, lăcuit și este decorat cu gravură argintie. Frumoasa colorație se transformă într-un maro închis și are componente de rășină de înaltă calitate pe partea din față a stiloului și pe mânerul pentru umplerea cu cerneală. Penița este din aur de 18 carate acoperit cu rodiu, șlefuit cu măiestrie de către meșteșugarul priceput.

Această ediție specială este disponibilă în formă de stilou, roller și pix. Ediția ”Frumusețile naturii” este oferit cu mândrie de către Pelikan, o companie care s-a dedicat calității în domeniul instrumentelor de scris. Scopul nostru este de a oferi cea mai avansată tehnologie în domeniul instrumentelor de scris, de a asigura calitate, fler și personalitate.

Ediția ”Indian Summer” a fost lansată în anul 2009 într-un număr limitat.

 

Urmăriți filmulețul de prezentare

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.