Ediţia specială "Polar Lights"

Polar Lights Stiloul M640

 Polar Lights Stiloul M640
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Lumini Misterioase pe Cerul de Noapte

Nu există poate fenomen atât de impresionant, de misterios si frumos ca Aurora Borealis, un spectacol de lumina si culoare care poate fi văzut pe cerul regiunilor polare sudice si nordice. Înainte ca știința să explice acest fenomen oameni îl considerau ca și mesaje sau profeții de la zei, Vikingii l-au văzut ca și semn al victoriei, în timp ce oamenii evului mediu l-au considerat ca și semne negative ale unor evenimente triste. Spectacolul de lumini este vizibil numai in regiunile polare, deși, ocazional, poate ajunge până in Europa centrala. Pe teritoriile nordice, efectul este cunoscut sub numele de aurora boreala sau aurora borealis. El a preluat numele zeiței Aurora, zeița dimineții in mitologia romana, si numele grecesc al vânturilor nordice, Boreas. In emisfera sudica, dansul luminilor este cunoscut ca aurora australa sau aurora australis, numele fiind adaptat, folosind denumirea vintului sudic, austrul.

Ediția ”Polar Lights” este fabricat din cele mai bune materiale. Corpul metalic are o coloristică complexă, îmbinând lacuri colorate cu elemente argintii realizate din platină. Elementul continuă pe componentele din rășină prețioasă de culoare antracit din partea frontală a stiloului și pe mânerul de umplere. Penița este din aur de 18 carate acoperită cu rodiu, șlefuit cu măiestrie de către meșteșugarul priceput.

Această ediție specială este disponibilă în formă de stilou, roller și pix. Toate sunt fabricate și create de Pelikan, o companie care oferă instrumente de cea mai înaltă calitate din 1929. Scopul nostru este îmbinarea tehnologiei cu arta, personalizând fiecare stilou în parte.

Ediția ”Polar Lights” a fost lansată în anul 2008 într-un număr limitat.

 

Urmăriţi videoclipul produsului

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.