Ediţia specială „Sahara”

Stiloul Sahara M640

 Stiloul Sahara M640
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Deșertul spune povestea sa

Numai nisip, oriunde ne uităm. Fiecare bob de nisip din Sahara are o poveste de spus. Este vremea triturată a masivelor muntoase, a mărilor, râurilor și a epocii de gheață. Acest deșert uscat se întinde de la țărmul Oceanului Atlantic până la Marea Roșie (având o suprafață de 3,5 milioane de mile pătrate). Este cel mai mare deșert din lume. S-a format în urmă cu trei milioane de ani. Chiar și azi se găsesc albii de râuri uscate - dovadă a faptului, că exista apă cândva și aici. Numai 10% din Sahara este acoperit cu nisip. Multe zone mari sunt acoperite de bolovani, mlaștini de sare, pietriș deșert și lanțuri muntoase, cum ar fi Hoggar și munții Tibesti. Pe trei sferturi din suprafața deșertului, nu există nicio vegetație; Restul vegetației este formată din stepă, în care plantele și animalele s-au ajustat la condițiile extreme. În timpul zilei este arșiță, temperatura ridicându-se la 55 de grade. Oazele care se situează pe aproximativ 200.000 de kilometri pătrați (circa 77.000 de mile pătrate) din suprafața totală, oferă condiții de viață pentru aproximativ două milioane de persoane.

Ediția ”Sahara” este fabricat din cele mai bune materiale. Corpul stiloului este metalică și are o structură în forma valurilor de nisip. Elementele filigrane sunt aurite și apoi lăcuite în mai multe straturi. Extremitățile și capacul sunt realizate din rășini valoroase, lăcuite și șlefuite. Penița este din aur de 18 carate acoperită cu rodiu, șlefuit cu măiestrie de către meșteșugarul priceput. Această ediție specială este disponibilă și în formă de pix și roller, toate create de compania Pelikan care este dedicat excelenței și calității din 1929. Scopul nostru este folosirea unei tehnologii perfecte dar dorim în același timp să oferim fiecărui individ posibilitatea de a reflecta asupra propriei sale personalități.

Penița este din aur de 18 carate acoperită cu rodiu, șlefuit cu măiestrie de către meșteșugarul priceput. Pixul este dotat cu un mecanism twist și are un cartuș corespunzător standardelor internaționale. Rollerul oferă senzația scrisului cu cerneală.

Ediția ”Sahara” a fost lansată în anul 2007 într-un număr limitat.

 

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.