Toledo® Negru-Argintiu

Stiloul Toledo M910 Negru-Argintiu

 Stiloul Toledo M910 Negru-Argintiu
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Faimosul Toledo - disponibil acum în negru cu argint

În 2011, Pelikan a lansat micuțul Toledo (710) care a avut un succes deosebit, acum fiind lansat și modelul 910, care este mai mare. Arta de a lucra cu oțel Damascus își are începutul acum câteva sute de ani și presupune că oțelul sau obiectele de fier sunt decorate prin gravură. Arta de a lucra cu oțel Damascus își are începutul acum câteva sute de ani și presupune că oțelul sau obiectele de fier sunt decorate prin gravură. Tehnica a fost adusă în Spania de către arabi.

În 1931 Pelikan a lansat primul stilou Toledo. Azi stiloul Toledo reprezintă expresia exclusivității, datorită gravurilor minuscule de pe motivele folosite, care se realizează cu mâna. Datorită volumului mare de muncă se pot realiza un numar de maxim 200 de bucăți pe lună. Fiecare bucată are un număr de ordine dat de către meșteșugarul care a făurit-.

Spre deosebire de colecția standard din aur, această ediție specială prezintă tubul decorativ pe o suprafața de argint lucios și cu un motive diferit. Modelul mai mare, 910, este perfect pentru oamenii cărora le place scrisul și nu au timp să încarce stiloul foarte des.

Inelele de asemenea sunt fabricate din argint Sterling, în timp ce clipul este din argint nemțesc. Atât inelul cât și clipul sunt acoperite cu un strat protector de paladiu. Penița este din aur de 18 carate și este complet acoperită cu rodiu pentru un luciu de argint. Fiecare stilou este împachetat într-o cutie atractivă de cadou cu o broșură.

Acest stilou neobișnuit este fabricat în Germania și va fi disponibil din aprilie 2012.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.