Produse din piele

Etui Black din piele impregnată pentru două instrumente de scris

 Etui Black din piele  impregnată pentru două instrumente de scris

Sunt mai multe căi de a vă păstra frumusețea instrumentului dvs. de scris de-a lungul anilor. De exemplu puteți să-l păstrați acasă, unde se află în siguranță. Dar dacă doriți să vă bucurați de el, veți avea nevoie de un etui care protejează stiloul fin.

Etuiurile clasice de piele de la Pelikan vor proteja instrumentele dumneavoastră de scris, oriunde veți merge, indiferent dacă doriți să luați unul, două sau trei instrumente de scris. Puteți alege între o versiune de culoare neagră sau una neagră cu un accent verde.

Dacă doriți să vă colorați viața sau să oferiți bucurie altora, puteți alege între mai multe culori. Dimensiuni disponibile: mediu pentru două instrumente de scris. Căptușeală interioară din nailon.
Bucurați-vă de detalii: Bucură-te de fiecare detaliu: căptușeala din interior este din nailon gri, cusăturile sunt fine, fermoarul este de culoarea etuiului având evidențiată elegant pe mâner sigla Pelikan; buclele flexibile care susțin instrumentele de scris sunt ascunse sub o învelitoare din piele, ceea ce dă o mai mare valoare acestui etui.

 

Acest etui elegant din piele este disponibil în două versiuni diferite, piele nappa sau impregnată:

Pielea nappa foarte moale și netedă este deja bine cunoscută fanilor Pelikan deoarece este folosită pentru toate celelalte port-stilouri ca TG21. Pielea impregnată pe care am ales-o ca alternativă suplimentară este foarte robustă și în același timp elegantă. Alegerea vă aparține!

Toate celelalte caracteristici sunt la fel: capacul este din piele veritabilă 100% (piele bovină) cu o emblemă gravată pe față, tipică pentru brandul discret și elegant Pelikan.

Fermoarul negru este flexibil și absolut rezistent. Nu se deschide accidental și nu pune în pericol cărțile de credit (așa cum o fac încuietorile magnetice). Urechea fermoarului este elegantă şi ușor de prins, datorită formei alungite. Ea este placată cu rodiu și prezintă discret emblema Pelikan.

Căptușeala este din catifea neagră, material moale ce apără stilourile și în același timp ascunde orice urme posibile de cerneală ! Două elastice robuste mențin în poziție unul sau două stilouri sub capacul din piele.

Acest etui din piele oferă un bun raport cost/eficiență prin simplitatea discretă și înalta calitate a materialelor.

 

 

Acesorii care fac diferență

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.