Classic Highlighter verde strălucitor

Classic M205 DUO Highlighter verde strălucitor - Stilou

 Classic M205 DUO Highlighter verde strălucitor - Stilou
Descrierea produsului
Fapte și cifre

EDIȚIE SPECIALĂ – Duo 205 verde strălucitor

M205 DUO este un marker și un stilou cu piston, în același timp - de unde și numele de "Duo". După succesul uimitor al M205 DUO galben, care este, de asemenea, încă disponibil, Pelikan lansează modelul verde lucios pentru o perioadă limitată de timp pentru a completa gama sa.

Ca și mai înainte, modelul verde este disponibil cu o peniță extra largă din oțel inoxidabil BB și este ambalat într-o cutie atractivă de cadou, care include, de asemenea, o sticlă de cerneală specială tip marker în verde strălucitor. Datorită peniței foarte late, stiloul poate fi folosit pentru a lua notițe, dar și pentru a evidenția textul.

Cerneala tip marker poate fi folosită numai în combinație cu stiloul special Pelikan Duo Highlighter. Este disponibil în galben sau verde. În sticlă verdele nu pare strălucitor, dar pe hârtie arată uimitor. Acest instrument de scris sofisticat și lustruit la perfecțiune creat de Pelikan este împachetat într-o cutie clasică de cadou. Admiratorii stilului Pelikan vor fi uimiți de modelul Classic 205.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.