Classic M200 Demonstrator

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256399./classic-200-demonstratorhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256399./classic-200-demonstratorro_ROClassic M200 DemonstratortrueClassic M200 Demonstratorexclusiveexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Classică 200 Demonstrator - un secret deschis

Când în 1929 a patentat mecanismul cu piston, nu-și închipuia că această tehnică va supraviețui decenii la rând. Până acum s-au făcut doar modificări minore, iar modelul Demonstrator care a fost introdus pe piață într-o altă dimensiune, arată cum funcționează acest mecanism modernizat. Instrumentul de scris a devenit un succes pe plan mondial. Oamenii sunt încântați să vadă cum funcționează mecanismul din instrumentul lor de scris atunci când îl reumplu cu cerneală. Astfel Pelikan a decis să lanseze modelul 200 ca și Ediție specială în 2012.

Fabricarea stiloului cu piston reprezintă o provocare pentru producător. Odată finalizat stiloul Demonstrator, particulele de praf din interiorul stiloului nu numai că sunt vizibile dar nici nu pot fi înlăturate, din această cauză în cursul procesului de fabricație vor fi respectate cele mai înalte standarde. Rășina transparentă de înaltă calitate trebuie să fie absolut curată, fără nicio particulă colorată.

Pentru ca modelul să fie și mai atractiv, vârful capacului a fost dotat cu un inel adițional. Acest inel este placat cu aur 24 carate, ca și clipul și penița care este de altfel fabricat din oțel inoxidabil. Penița este disponibilă în patru dimensiuni diferite. Toate stilourile sunt împachetate în mod atractiv, într-o cutie de cadou G5. Această serie a fost fabricată în Germania cu ajutorul know-how-ului Pelikan acumulat în cursul deceniilor, și va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp.

 

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.