Pelikan își deschide porțile

Rezervare - Make A Wish Nib

Avem program special pentru consultații și achiziționare de penițe special tăiate. Vă rugăm să luați în calcul că putem produce doar o peniță la momentul acesta. Dacă sunteți interesați în două penițe, vă rog să faceți două programări.

Din motive orgaziționale, aceste programări pot fi rezervate doar cu două săptămâni înainte de programarea dumneavoastră personală de vineri.

Puteți cu ușurință să rezervați o întâlnire via internet booking. Vă rog să accesați website-ul nostru www.pelikan.exclusive, secțiunea “passion” for “Make-a-wish-nib”.

Plata se face pe site și numerar sau prin card de debit sau de credit(Master or Visa).

După ce ați rezervat o întâlnire, veți primi un chestionar la care ne-ar place să răspundeți. Aceste informații detaliate ne vor ajuta să vă creem penița perfectă. Având cunoștiințele și experiența vastă a creatorilor noștrii de penițe, vom pregătii penița cât mai aproape de specificațiile dumneavoastră. Până la vizita dumneavoastră, penița nu va fi finalizată.

Pe parcursul vizitei, veți discuta cu specialistul nostru în materie de penițe pentru a a finaliza toate detaliile ce au mai rămas, apoi vă ve-ți testa penița Make-A-Wish-Nib personal. În fucncție de ultimele dumneavoastră păreri , producția peniței va fi finalizată. Dorim să vă satisfacem așteptările sută la sută.

Rezervare - Factory tour

Turul fabricii va dura aproximativ o oră și jumătate și cuprinde toate etapele principale prin care trece un instrument de scris până când părăsește site-ul Pelikan, de exemplu: mașini de turnare prin injecție, de fabricație și asamblare. Turul fabricii va costa 15euro de persoană.

Din motive de siguranță, vă rugăm să purtați papuci care acoperă tot piciorul.

Copii trebuie să aibă cel puțin 11 ani. Din păcate, copii sub 11 ani nu pot lua parte la turul "Make a wish nib".

Rezervați un pachet- Pune-ți o dorință-Peniță & Turul Fabricii

Dacă doriți să rezervați turul fabricii și de asemenea să faceți o programare pentru "Make a wish nib", vă rugăm să alegeți orele 08:00, 09:00, 12:00 sau 13:00 pentru "Make a wish nib" pentru că turul fabricii începe la 10:00 și durează o oră și jumătate.

2017

Deja am rezolvat întâlnirile pe 2017 și am coordonat orele pentru “Make-A-Wish-Nib” și turul fabricii.

Make-A-Wish-Nib: 8:00 a.m., 9.00 a.m., 10:00 a.m., 11:00 a.m, 12:00 a.m. or 1:00 p.m.
Începerea turului fabricii : 10.00 a.m.

Vă rog alegeți între 8:00 a.m., 9.00 a.m., 12:00 a.m. or 1:00 p.m. pentru Make-A-Wish-Nib” și turul fabricii.

Dorim să menționăm cu respect ca noile programe pentru tur sunt valabile începând cu 2017. Întâlnirile pe 2016 sunt déjà fixe și comfirmate prin rezervare.

Dacă doriți să reprogramați sau să puneți o întrebare, vă rugăm să trimiteți mail la nib@pelikan.com cu subiectul "Make a wish nib" sau "turul fabricii".

Acum alege-ți programarea pentru...

Alege o lună:

Nu sunt date disponibile momentan.

Alege o dată:

Nu sunt date disponibile momentan.

Faceți o programare:

Vă rugăm selectați data.