griffix®
Stilouri cu ceară, creioane,
stilouri, fixuri și
multe alte produse
griffix® stilou cu ceară creioane pixuri rollerball stilouri

griffix ® este primul concept holistic al cărui rezultat este un produs, din prima clipă și în mod constant.

griffix®

griffix ® este primul concept holistic al cărui rezultat este un produs, care ghidează elevii în procesul de însușire a scrisului, din prima clipă și în mod constant. Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan a combinat cele patru stilouri concepute penru învățarea scrisului creând un sistem standardizat și ordonat.

A învăța sistematic cum să scrii: Încetul cu încetul, sistemul griffix® împărtășește copiilor cum să țină corect stiloul. Susțineți acest proces de învățare utilizând instrumentele de scris produse de către Pelikan.

Sistemul griffix® de la Pelikan

A scrie este o sarcină motorie foarte performantă, a învăța să scrii este dificil si epuizant. Alături de oameni de știință si profesori, Pelikan a dezvoltat sistemul de a învăța să scrii in 4 pași pentru mâinile copiilor, pentru a-i susține in procesul de a învăța cum să scrii.
Designul ergonomic al stilourilor favorizează prinderea corectă a stiloului pentru a scrie într-un mod mai natural si relaxat în fiecare etapă de învățare, deoarece fiecare dintre instrumentele de scris - de la stiloul cu ceară la creion si de la stiloul cu cerneală la stilou – sunt adaptate perfect pentru a se potrivi progresului individual al copilului. Datorită conceptului unificat al modelului de prindere, copilul dumneavoastră nu va mai trebui să-și schimbe modul in care ține stiloul. Fața zâmbitoare arată faptul că stiloul este ținut corect. Sistemul de a învăța să scrii este disponibil atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

Stiloul griffix®

Stiloul griffix® de la Pelikan este pasul final in procesul de a învăța să scrii. Atunci când scrii cu un stilou, este important să efectuezi mișcările potrivite într-un mod coordonat si cuprinzător. Penița va glisa pe hârtie si va permite copiilor să finalizeze procesul de a învăța cum să scrii într-un mod îngrijit si ordonat.

Stiloul griffix®are o peniță solidă din oțel inoxidabil care își păstrează forma chiar si atunci când este utilizată de începători neexperimentați in scrierea cu un stilou. Pentru a atrage atenția la nivelul de cerneală din când în când, cartușele de cerneală pentru stiloul griffix® sunt decorate cu diferite motive. Ele sunt vizibile prin fereastra de vizualizare a cernelii. Stiloul griffix® este disponibil in patru mari culori. Deci, copiii primesc nu doar un stilou care scrie bine, ci și unul care este la modă.