Creion Green griffix®
Învață să scrii precis
creion griffix® verde

Pentru a învăța să scrii precis și frumos, creionul mecanic griffix® (disponibil în 4 culori)

creion Green (verde) griffix®

Sistemul deștept de a învăța să scrii
Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan unește în patru etape, patru tipuri diferite de instrumente care sprijină procesul de învățare a scrisului, formând un sistem coerent și consecvent.

Creionul mecanic griffix® - instrumentul de scris potrivit pentru a pune primele litere in mod precis pe hârtie si pentru a identifica mâna dominantă de scris. Prin urmare, este disponibil în modele diferite atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

  • Scris fin, precis
  • Schimb ușor al minei de tip HB
  • Zonă de grip îmbunătățită, ergonomică
  • Față zâmbitoare pentru identificarea poziției corecte a instrumentului de scris
  • Mecanism nou de apăsare

Învățarea scrisului este distractivă cu griffix®!

griffix® este primul concept holistic al cărui rezultat este o gamă de produse care ghidează elevii în procesul de învățare a scrisului, pas cu pas, în mod constant și consecvent, încă din prima clipă. Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan îmbină patru instrumente de scris, dezvoltate special pentru acest proces, într-un sistem standardizat și ordonat pe etape de învățare.

griffix® a fost dezvoltat in strânsă cooperare cu oamenii de știință si cu profesori, special pentru mâinile copiilor. Design-ul ergonomic al zonei de grip sprijină o poziție naturală si relaxată de scris. Datorită zonei de grip universale a instrumentelor de scris din gama griffix®, copii nu trebuie să-și schimbe modul de prindere al instrumentelor de scris atunci când trec de la un pas la altul.

 

Made in Germany