Stilou Cherry griffix®
Învățarea unui scris îngrijit
stilou griffix® roșu

Stiloul griffix® este ultimul pas în sistemul griffix® de învățare a scrisului, dezvoltat de Pelikan. Penița de mărime A este special concepută pentru a fi utilizată de începători, fiind deosebit de rezistentă la presiune. Stiloul folosește sistemul de curgere patentat de Pelikan.

stilou Cherry (roșu) griffix®

Sistemul deștept de a învăța să scrii

Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan unește în patru etape, patru tipuri diferite de instrumente care sprijină procesul de învățare a scrisului, formând un sistem coerent și consecvent.

Stiloul griffix® - ultimul pas în procesul de învățare a scrisului și un adevărat sprijin în dobândirea unui scris îngrijit. Este disponibil în modele diferite atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

  • Capac de culoarea cilindrului
  • Zonă de grip îmbunătățită, ergonomică
  • Față zâmbitoare ce indică poziția corectă a instrumentului de scris în mână
  • Fereastră pentru vizualizarea nivelului cernelii și al modelelor de pe cartușe

Învățarea scrisului este distractivă cu griffix®!

griffix® este primul concept holistic al cărui rezultat este o gamă de produse care ghidează elevii în procesul de învățare a scrisului, pas cu pas, în mod constant și consecvent, încă din prima clipă. Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan îmbină patru instrumente de scris, dezvoltate special pentru acest proces, într-un sistem standardizat și ordonat pe etape de învățare.

 

griffix® a fost dezvoltat in strânsă cooperare cu oamenii de știință si cu profesori, special pentru mâinile copiilor. Design-ul ergonomic al zonei de grip sprijină o poziție naturală si relaxată de scris. Datorită zonei de grip universale a instrumentelor de scris din gama griffix®, copii nu trebuie să-și schimbe modul de prindere al instrumentelor de scris atunci când trec de la un pas la altul.

 

 

Made in Germany