Acuarele opace
K12® și nu numai
Acuarele Pelikan

Seturile de acuarele în cutii practice de la Pelikan sunt ideale pentru cursurile de desen dar și pentru acasă. Distrează-te pictând!

Acuarele

Pentru artiști de orice vârstă, pentru cursuri dar și pentru hobby, există un set de acuarele potrivit pentru fiecare idee a ta! Gama de acuarele Pelikan conține seturi diferite în culori vii și cu accesorii practice, cum ar fi rezerve pentru culori, alb de zinc, sau pensule și blocuri de desen. 

 

Cutiile cu acuarele de la Pelikan sunt cea mai bună alegere pentru copilul tău. 

Cursurile de desen sunt o parte esențială a educației școlare. Timp de generații, seturile de acuarele Pelikan și-au menținut popularitatea în rândul elevilor pentru motive incontestabile.

Cutiile cu acuarele sunt perfect adaptate nevoilor școlarilor, cu un design practic ce ușurează transportul și depozitarea acestora, și un capac ce se poate demonta pentru a fi curățat. Fiecare cutie cu acuarele Pelikan conține 12 sau 24 de culori, precum și un tub de alb de zinc.

Toate culorile noastre conving prin calitatea și consistența culorilor vii, precum și un timp rapid de uscare. Culorile pot fi amestecate cu ajutorul capacului, pentru noi combinații creative, iar pastilele epuizate pot fi ușor înlocuite. Astfel, cutiile pentru acuarele Pelikan pot fi folosite pentru un timp îndelungat, protejând atât investiția ta cât și mediul înconjurător. 

 

Seturile de acuarele Pelikan sunt disponibile în mai multe design-uri pentru a satisface diverse cerințe.

Setul de acuarele K12 de la Pelikan este preferatul elevilor deoarece este ideal pentru cursurile de desen.

Cutia cu acuarele Space+ aduce mai multă distracție acasă și la scoală, fiind disponibilă în culori strălucitoare și design trendy care atrage atenția. Cutia este disponibilă cu 12 sau 24 de culori, alb de zinc, și 10 locașuri mari speciale pentru amestecarea culorilor.

Cutiile ProColor au un design deosebit, având caracteristici în plus față de celelalte seturi: acestea aduc pe lângă cele 12 sau 24 de culori și 2 cutii detașabile pentru apă, paletă specială pentru amestecat culorile, și pensule.