Markere
Colorella® și Super formy®
Carioci Pelikan

Cariocile Pelikan sunt disponibile în multe culori puternice și grosimi diferite, fiind ideale pentru școală, studiu, sau colorat.

Carioci

Cariocile sunt instrumente de colorat fascinante grație culorilor puternice și fascinante. Varietatea de culori ale cariocilor Pelikan face activitățile de desen, colorare sau ilustrare mult mai distractive. De asemenea, cariocile sunt disponibile cu grosimi de vârf diferite: cârful gros este de obicei destinat umplerii suprafețelor mari într-un mod unifor, în timp ce vârful subțire este ideal pentru liniile ce necesită mai multă precizie și finețe. 

Cariocile sunt disponibile în numeroase variante și pot fi folosite la școală sau în timpul studiului. Similare cu textmarkerele, pot fi folosite și pentru a evidenția informații, nu doar pentru desen. Cariocile nu sunt toxice, sunt pe bază de apă și se spală de pe majoritatea materialelor textile. Toate cariocile Pelikan au capace cu ventilație, pentru a preveni accidentele de sufocare datorate înghițirii capacului. 

Toate cariocile sunt disponibile în seturi practice, de diverse dimensiuni.