Pelikano Up®
Stilou Antracid
Pelikano Up® Stilou Antracid

Pelikano Up® - Penița de bună calitate de pe Pelikano Up este confecționată din oțel inoxidabil deosebit de robust, ce garantează un scris curat și plăcut.

Pelikano Up® Stilou Antracid

Perfecționează-ți scrisul!

Detalii produs

  • Stilou metalic de bună calitate confecționat din aluminiu anodizat
  • Capac din aluminiu cu clips nou metalic
  • Zonă nouă de grip moale, pentru un scris fără efort.
  • Disponibil atât în variant pentru dreptaci cât și pentru stângaci
  • Confecționat în Germania

Calitatea durabilă are un nume: Pelikano

Pelikano este un clasic al stilourilor școlare , o prezență comună pe bănci și în penare de zeci de ani. Design-ul său unic și durabilitatea îl fac un companion de încredere pentru școlari. Așa că pentru adoleșscenți și adulți, pentru care stilul contează am creat Pelikano Up. Forma deosebită va satisface exigențele oricărui utilizator. Caliatea, soliditatea cât și stilul cool, culorile în trend și funcționalitatea ireproșabilă sunt de așteptat din partea lui Pelikano Up.

Zona de grip pentru un scris fără efort.

Pelikano up nu este doar un stilou frumos, dotările unice cât și ergonomia îi permit să exceleze în orice circumstanțe. Corpul și capacul cu clips din oțel inoxidabil, sunt confecționate din aluminiu, astfel instrumental este deosebit de ușor și comfortabil. Ergonomia este îmbunătățită și mai mult prin gripul moale și comfortabil, disponibil pentru stângaci și dreptaci. Acesta împiedică oboseala în timpul sesiunilor mai lungi de scris, fie acasă, la birou, școală sau universitate. Penița de calitate excelentă este fabricată din oțel inoxidabil robust asigură un scris curat și plăcut. Ea poate fi de două feluri, M și L (model special pentru stângaci). Pelikano Up mai are ca dotare o fereastră de dimensiuni generoase pentru verificarea rezervei de cerneală.