Pelikano Up®
Stilou Champagne
Pelikano Up® Stilou Champagne

Pelikano Up® - un stilou de cea mai bună calitate, din aluminiu, cu un design nou al clipsului și o nouă zonă de grip pentru un scris lipsit de efort. 

Pelikano Up® Stilou Champagne

Perfecționează-ți scrisul!

Detalii produs

  • Stilou metalic de înaltă calitate confecționat din aluminiu anodizat
  • Capac din aluminiu cu clips nou metalic
  • Zonă nouă de grip moale, pentru un scris fără efort.
  • Disponibil atât în variante pentru dreptaci cât și pentru stângaci
  • Fabricat în Germania

Calitatea durabilă are un nume: Pelikano

Pelikano este un clasic al stilourilor școlare , o prezență comună pe bănci și în penare de zeci de ani. Design-ul său unic și durabilitatea îl fac un companion de încredere pentru școlari. Așa că pentru adolescenți și adulți pentru care stilul contează, Pelikan a creat Pelikano Up®. Forma deosebită va satisface exigențele oricărui utilizator. Calitatea, rezistența și stilul cool, culorile în trend și funcționalitatea ireproșabilă sunt caracteristici de bază ale produselor Pelikano Up®.

Zona de grip pentru un scris fără efort.

Pelikano Up® nu este doar un stilou frumos: caracteristicile unice și ergonomia îi permit să exceleze în orice circumstanțe. Corpul și capacul cu clips din oțel inoxidabil sunt confecționate din aluminiu, astfel instrumentul de scris este deosebit de ușor și confortabil. Ergonomia este îmbunătățită și mai mult prin gripul moale și comfortabil, disponibil pentru stângaci și dreptaci. Acesta împiedică oboseala în timpul sesiunilor mai lungi de scris, fie acasă, la birou, școală sau universitate. Penița de calitate excelentă este fabricată din oțel inoxidabil robust asigură un scris curat și plăcut. Ea poate fi de două feluri, M și L (model special pentru stângaci). Pelikano Up are integrată în corp și o fereastră pentru verificarea nivelului de cerneală.