stiloul tradițional
Neon Fresh Blue griffix®
stiloul tradițional Neon Fresh Blue griffix®

Stiloul Griffix este ultimul pas în sistemul Pelikan de învățare a scrisului. Penița de mărime A este special concepută pentru a fi utilizată de începători, fiind deosebit de rezistentă la presiune. Sistemul de curgere este petentat Pelikan, la fel ca toata gama de stilouri.

stiloul tradițional Neon Fresh Blue griffix®

Sistemul deștept de a învăța să scrii

Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan unește patru instrumente de scris care te învață să scrii pentru a forma un sistem coerent, secvențial .

Stiloul tradițional griffix® - Cel mai înalt pas in procesul de învățare a scrisului si dobândire a unui scris îngrijit. Este disponibil atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

  • Capacul are culoarea cilindrului
  • Zonă de prindere îmbunătățită, ergonomică
  • Față zâmbitoare accentuată
  • Geam deschis pentru vizualizarea cernelii

Succesul griffix® merge mai departe!

Succesul răsunător al sistemului de învățare a scrisului in 4 pași griffix® rămâne de nezdruncinat. Tot mai mulți profesori, părinți si elevi sunt convinși că acești 4 pași fac procesul de învățare a scrisului mai ușor. Stilourile griffix® devin din ce in ce mai populare si sunt foarte căutate de copiii care tocmai învață să scrie. Este un motiv suficient pentru ca Pelikan să lanseze o nouă dezvoltare a sistemului de învățare a scrisului, care va apărea in luna aprilie 2014, si care va fi avantajoasă pentru retaileri si pentru clienți deopotrivă.

Conceptul unui produs holistic

griffix® este primul concept de produs holistic care furnizează o susținere substanțială în procesul de a învăța cum să scrii de la început în continuare. Prin urmare Pelikan unește patru instrumente de scris care te învață să scrii pentru a forma un sistem coerent, secvențial: stiloul cu ceară, creionul, stiloul cu cerneală și stiloul tradițional.

Zona de prindere ergonomică

griffix® a fost dezvoltat in strânsă cooperare cu oamenii de știință si cu profesorii pentru mâinile copiilor. Designul ergonomic susține o poziție naturală si relaxată de scris. Datorită zonei de prindere universale a instrumentelor de scris unice, copiilor dumneavoastră nu va mai trebui să-și schimbe modul de prindere a stiloului atunci când se deplasează de la un pas la altul.

 

Made in Germany