Skrivinstrument med perfektion

Under en lång tid, var skrivning det enda sättet att dokumentera språk permanent. Idag, har flera tekniska framgångar satt oss i en position där vi kan uttrycka våra tankar på många olika sätt. Ändå – eller kanske just av denna anledningen – facinationen av ett hanskrivet manuskript är än idag stor. Det är ens egen handstil, ens egna sätt att skriva, som ger orden en djuphet, och berikar formulationer med den speciella, personliga känslan.

Exklusiva Reservoarpennor, Kulspetspennor och Mycket Mer

Så unika som handstilar är, så är efterfrågan på de perfekta skrivinstrumentet. Därför innehåller våra kollektioner – förutom reservoarpennor - rollerball pennor, mekaniska blyertspennor och kulspetspennor.

Decennier av erfarenhet inom utvecklingen av exklusiva skrivinstrument går genom varje modell i Pelikan-huset. Mästerliga hantverk rån världen över, kombinerat med dyrbara dekorationer tillverkade av välkända designers, är det som garanterar dig en skrivupplevelse utan jämförelse.

Pelikan: Gåvor för Esteter och Uppskattare av Högkvalitativa Skrivinstrument

Skrivinstrument tillverkde av Pelikan är uppskattade världen över, av samlare, så väl som entusiaster av elegant skrivkultur. Tack vare den unika symbiosen av kvalitet och estetik, är våra utvalda skrivinstrument mycket populära, elegant gåvor för speciella tillfällen i livet.

Vi vore glada att hjälpa dig att hitta den rätta presenten med hjälp av våra presentidéer. Här hittar du ett passande skrivinstrument för varje tillfälle, en speciell födelsedag, en student eller till farsdag.