I feburari öppnade vi dörrarna till vår tillverkningsfabrik för första gången. Nu kan våra kunder inte bara boka guidade turer genom produktionen utan de kan också beställa en specialtillverkad spets – det så kallade – Önska En Spets. Gensvaret har varit entusiastiskt, och vi är glada att idag kunna tillkännage ytterliggare utveckling!

Beate Böker

Efter era många förfrågningar, kommer vi nu även att erbjuda spetsstorleken 1000 för individuell anpassning till din personliga handstil!

Om din plånbok inte klarar av ännu en spets, fråga dina vänner för att uppfylla din önskan: det är nu möjligt att köpa presentkort online, både för Önska En Spets och för rundturen i fabriken.

Nya datum 2015: Du kan nu boka de nya datumen för slutet av året och för 2015 online! Vänligen notera att rundturer i fabriken på engelska endast är möjliga i januari, mars, april och oktober. Vi har valt dessa datum för att de sammanfaller med internationella mässor i Hannover. Tyska rundturer är möjliga varje månad (med undantag för december).

Du hittar de nya priserna på vår hemsida: http://www.pelikan.com/nib. De gäller från den 1 oktober, 2014. Alla reservationer gjorda innan dess faktureras enligt den gamla prislistan.