Souverän 805 Blue Dunes

Pelikans högkvalitativa produkter inom området "Fine Writing"

Moments of joy

Pelikan — detta varumärke står för ett brett sortiment av pålitliga pennor. Vi är traditionsmedvetna och vår erfarenhet sträcker sig över årtionden, beroende på om det är en reservoarpenna, en kulpenna eller en kulspetspenna, är den inte den andra lik.

Om du letar efter det där speciella, eller om du med rätta åtnjuter en sofistikerad smak, eller om du bara söker efter mer elegans, så har du hamnat rätt. I vårt traditionella djupa produktområde "Fine Writing" erbjuder vi dig högkvalitativa Pelikanprodukter som kombineras perfekt med vårt kvalitetstestade varumärke, förutom perfektion och raffinerad, toppmodern elegans.

Under "Kollektioner" presenterar vi stolt våra mest utsökta pennor. Förutom begränsade unika prov- och pennserier hittar du även exklusiva bläckkollektioner här, såväl som klassiska läderfodral, och till och med extra tillbehör. Exempelvis påfyllning, konverters och patroner.

Varför inte ge bort den perfekta kombinationen av beprövad funktionalitet och en förfinad design, eller låt dig bli charmad av våra produkter — en lockande frestelse som är värt att ge efter för…