Maki-e Koi

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255590./maki-e-koihttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255590./maki-e-koisv_SEMaki-e KoitrueMaki-e Koiexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Begränsad upplaga

Maki-e Koi

Den färggranna fisken från Japan kallad Koi är inte bara vördad för sin skönhet, utan även för sitt eget värde, knuten till japansk kultur. Varje japanskt barn känner till historien om Koi som kämpade sig upp för ett vattenfall för att bli en drake, och det är därför som den här fisken är en symbol för uthållighet, stryka och målmedvetenhet för att nå sitt mål, även om man måste ta sig förbi oräkneliga hinder för att till slut klara det. Med oändlig kärlek för detaljer, målade konstnären fisken Koi och dess naturliga hemvist på den här kolossala reservoarpennan i storlek 1000, som är den största reservoarpennan som Pelikan erbjuder.

Resultatet är ett mästerverk som kombinerar tyskt hantverk, grundat på över 175 års tradition och teknik, med överlägsna japanska Maki-e-måleritekniker. För Pelikan Maki-e-reservoarpennan Koi, användes den omsorgsfulla Kaga Togidashi-Taka-Maki-e-tekniken.

Varje reservoarpenna är individuellt numrerad och signerad av konstnären. Den här serien är begränsad till endast 88 stycken världen över. Varje modell är försedd med ett 18 karats, tvåfärgat guldstift och är inslagen i en traditionell japansk pennask gjord av paulowniaträ.

Den Maki-e Koi lanseras under våren 2015.

 

Mer information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.