The Pyramids of Giza

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255602./the-pyramids-of-gizahttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255602./the-pyramids-of-gizasv_SEThe Pyramids of GizatrueThe Pyramids of Gizaexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

The Pyramids of Giza

Vittnen till en länge glömd kultur.

Med “Pyramids of Giza” reservoarpenna, hyllar Pelikan det historiska mästerverket som fortfarande är unikt i dess dimensioner. Mellan åren 2950 och 2470 f.Kr skapades monument I form av gravar som avbildade de egyptiska faraonerna Cheops, Chepren och Mycerinus som har klarat sig genom eoner fram till idag.
Dessa begravningsplatser för faraonerna och kungarna är källan till inspiration för ett konstverk som kommer till att glädja de som älskar att skriva lika mycket som fans av gamla Egypten, med sin mästerliga bearbetning av material med hög kvalitet.
Och det är de många noggranna detaljerna som gör dessa reservoarpennor från Pelikan mycket speciella – formen på locket hyllar Farao Cheops krona. Den speciella utformningen av Pelikanlogotypen i hög relief visar också att en fascinerande pärla har skapats bland reservoarpennorna.

Om utgåvan

Genom serienumren, som är ingraverade på reservoarpennan, är varje exemplar omisskännligt unikt. Av denna globala utgåva finns 445 stycken – en hyllning till den grekiska historikern Heredot som forskade om pyramiderna år 445 f.Kr.

Reservoarpennan The Pyramids of Giza lanserades år 2004 och har en begränsad upplaga av 445 pennor.

 

Mer detaljer

Extraordinära detaljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.