The Temple of Artemis

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255603./the-temple-of-artemishttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255603./the-temple-of-artemissv_SEThe Temple of ArtemistrueThe Temple of Artemisexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

The Temple of Artemis

Ett Konstverk, byggt av människan.

Självständig, vild och av sublim styrka och skönhet – det är utställningsmonter bildspråk av Artemis, den grekiska mytologiska gudinnan för fruktsamhet, jakt och krig. Till hennes ära och för att blidka henne, var Artemis tempel i Efesos sanktionerade och började med Kroisos av Lydien. Pelikan ärar detta arkitektoniska mästerverk genom den begränsade utgåvan av “The Temple of Artemis” pennorna.

I syftning på att templet blev färdigbyggt år 440 f.Kr., är den globala utgåvan av ”The Temple of Artemis” begränsad till 440 stycken. Denna begränsade utgåva av ”The Temple of Artemis” reservoarpenna är ett unikt verk av pennskaparnas mästare. Den är gjord med imponerande perfekt yrkesskicklighet och en differentierad utformning av detaljer.

Om utgåvan

I den största av konstnärliga och tekniska utföranden, och inspirerad av den kraftfulla utstrålningen av antika tempelpelarna, är denna ädla begränsade utgåva av ”The Temple of Artemis” ett skrivredskap som ligger stadigt i hand på sin ägare som ett unikt konstverk i och för sig själv. Den som kallar denna dyrbara reservoarpenna sin egen äger inte bara ett noggrant utarbetat och traditionell skrivredskap från Pelikan utan också en konstverk representation av ett annat magnifikt arkitektoniskt mästerverk.

Reservoarpennan The Temple of Artemis lanserades år 2006 och har en begränsad upplaga av 440 pennor.

 

Mer detaljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.