Samlarbox

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255614./samlarboxhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255614./samlarboxsv_SESamlarboxtrueSamlarboxexclusive-text-background

Goda nyheter för alla som samlar på pennor: ny Collectors’ Box är tillgänglig nu. Det eleganta sättet att förvara dina favoritpennor, tydligt sorterade utan att kräva mycket utrymme.

Ramen är tillverkad i robust MDF och täckt med äkta träfaner av amerikansk valnöt som i sin tur skyddas av ett lager med klarlack. Den är utrustad med tre lådor och erbjuder totalt utrymme för 24 pennor och till och med den stora Souverän® M 1000 passar perfekt här.

Interiören i varje låda är helt täckt med krämfärgat konstläder, så att dina pennor skyddas mot repor från övre delen, till baksidan. Ovansidan är gjord av säkerhetsglas (4 mm tjockt med polerade kanter) som tillåter fascinerande insyn hela tiden. De små, runda gummifötterna ser till att Collectors’ Box kan placeras på nästan alla ytor.

Fram- och baksidan pryds av Pelikans logotyp. Den här praktiska och stiliga Collectors´ Box behöver inte mycket utrymme:

  • 25 cm bred
  • 20 cm djup (+1,2 cm för handtagen)
  • 13,5 cm hög

Den nya Collectors' Box är tillgänglig nu.

 

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.