Ductus® 3100

Ductus - Reservoarpenna P 3100

 Ductus - Reservoarpenna P 3100
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Målet är tydligt

Denna moderna Pelikansamlingen representerar klara linjär, därav namnet Ductus, som ursprungligen kommer från Latin och översätts som vägledning eller ledarskap. Serien är utvecklad för okomplicerade människor med en unik stil och passar med sin flexibla påfyllningen (stor patron eller ”converter”) till den modärna livsstilen.

Pennkroppen i mässing är först lackerad, sedan vänd i rätt form och därpå polerad till en vacker glans. Därefter har linjerna skapats genom ingravering som är fylld med ädla metaller – för silverfärgen använde vi Palladium, för den gyllene färgen användes 24 karats guld. Det sista steget för varje Ductus skrivdon är en beläggning av klarlack som gör att ytan inte bara blir slät, utan också robust.

Reservoarpennan Ductus har belönats med "Stylus Icon Award 2009" - Läsare av det amerikanska magasinet "Stylus" har bestämt att:

I kategorin av högkvalitativa skrivinstrument i prissklassen $101 till $500 går "Stylus Icon Award 2009" till den klassiskt eleganta Ductus reservoarpennan tillverkad av Pelikan.

 

Se produktvideon

 

Enkelt att byta bläckpatron

Abbildung des innovativen Patronen-Füllsystems

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.