M101N Lizard

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255627./m101n-lizardhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255627./m101n-lizardsv_SEM101N LizardtrueM101N Lizardexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva- M101N Lizard

M101N Lizard härstammar från en historisk modell från 1937. Samtidigt som den behåller utseendet för den klassiska reservoarpennan från Pelikan, har den anpassats till dagens moderna standardtillverkningen av reservoarpennor.

Den mönstrade kroppen och hatten på den här reservoarpennan är tillverkade av cellulosaacetat med en helt slät yta. Högkvalitativ kåda användes för den svarta delen och Pelikan logotypen är som vanligt graverad på toppen av hatten. Den vackra palladiummetallen täcker spännet och ringarna och den 14 karats guldfärgade spetsen blev hel rodinserad för att bibehålla en motsvarande silvereffekt.För den här specialutgåvan tillverkades förpackningen för att passa reservoarpennans Lizarddesign. Den efterlängtade reservoarpennan finns tillgänglig i begränsat antal, med start i december 2012, precis innan Pelikan firar 175 årsjubileum 2013.

Och här är en unik förhandsvisning för dig : Våren 2013 kommer Pelikan också att lansera en
matchande rervoarpenna, i begränsad upplaga. Endast 238 stycken av jubileumspennan M101N kommer att finnas tillgänglig. Håll utkik efter mer information.

 

Fler detaljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.