M101N Bright Red

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255630./m101n-bright-redhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255630./m101n-bright-redsv_SEM101N Bright RedtrueM101N Bright Redexclusive
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva

M101N Bright Red

Intensivt lysande – enastående i sin framtoning. Med Special Edition M101N Bright Red presenterar Pelikan en nytt litet mästerverk i elegans. Pennan är en sinnlig fortsättning på de framgångsrika modellerna M101N sköldpadda brun, M101N Lizard och M101N sköldpadda röd, vilka har intagit en speciell position i den historiska modellserien. Brigt Red är inte bara för Pelikan en äkta samlarfavorit.

Det lysande röda skaftet och kappans hylsa är tillverkade i högkvalitativ akryl med ett unikt marmorerat mönster. Under användning poleras kvalitetshartset på kappans huvud och greppet som av sig själv – detta ger Bright Red hela tiden ny glans. Den fina marmoreringen harmonerar perfekt med de 24-K guldbelagda beslagen. Du kan välja mellan fyra varianter av den 14-karatiga guldfjädern: EF, F, M och B.

Detta set med presentetui och ett glas bläck 4001 i historisk design kan endast beställas under en begränsad tid, med början i mars 2017.

 

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.