Souverän® M805 Demonstrator

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255657./souver%C3%A4n-m805-demonstratorhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255657./souver%C3%A4n-m805-demonstratorsv_SESouverän® M805 DemonstratortrueSouverän® M805 Demonstratorexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva

Demonstrator M805 – Se bakom kulisserna!

Demonstrator som är en helt igenom transparent produkt lanserades först för att visa hur pistongmekanismen fungerar och blev sedan en enorm succé. Särskilt teknikintresserade personer är fascinerade av att se hur behållaren fylls med bläck.

Efter den senaste lanseringen av M800 Demonstrator år 2008, erbjuder nu Pelikan den här ovanliga produkten som en specialutgåva i storlek 805, förk. med platinumpläterade utsmyckningar. För att harmonisera det visuella utseendet, är 18 karats guldstiftet helt täckt i rodium.

På grund av Pelikans höga kvalitetskrav och det faktum att attraktionskraften för den här produkten bygger på den helt transparenta kroppen, är det nödvändigt att arbeta med perfekt rengjorda produktionsmaskiner, så att inte en enda färgpartikel finns kvar.

Varje reservoarpenna förpackas i en vacker presentask. Den här ovanliga reservoarpennan är handgjord i Tyskland och finns tillgänglig från april 2015.

 

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.