Classic Highlighter

Classic M205 DUO Highlighter gul - Reservoarpenna

 Classic M205 DUO Highlighter gul - Reservoarpenna
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

En klassisk Innovation

Kan en klassisk produkt vara innovativ?
Ja det kan den!
Pelikan lyckades att sammanföra en reservoarpenna och en textmarkör till en produkt.

Reservoarpennan Classic DUO Highlighter möjliggör för dig att markera texter i ljusgult och att göra viktiga anteckningar samtidigt. Den extra breda rostfria stålspetsen i storlek BB, säkerställer skrivnöjet med en reservoarpenna, men är också tillräckligt bred för att markera viktiga texter.

Det gulfärgade bläcket, som har utvecklats speciellt för den här produkten, möter egenskaperna av en reservoarpennas tekniska komponenter. Det är därför avsett endast för detta skrivinstrumentoch bör inte användas i andra reservoarpennor.

Både designen och specialfunktionen av kolv-reservoarpennan Classic DUO HIghlighter har också exalterat en rad experter. Som en konsekvens av detta, har denna otroliga specialutgåva fått flera utmärkelser - The ”ISPA Award vid Paperworld 2011, The ”IF Product Design Award 2011 såväl som ”Red Dot Award 2011”.

Reservoarpennan Classic DUO Highlighter levereras i en i ögonfallande presentask tillsammans med ett glas med gult textmarkeringeringsbläck. Om du fortfarande letar efter en present till någon som har allt – du hittade den just här.

 

Mer detaljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.