Classic M200 Demonstrator

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255706./classic-200-demonstratorhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255706./classic-200-demonstratorsv_SEClassic M200 DemonstratortrueClassic M200 Demonstratorexclusiveexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Classic Edition 200 Demonstrator - an open secret

När Pelikan registrerade patenten för den särskiljande kolvmekanismen år 1929, visste ingen att samma teknik skulle överleva i flera decennier. Fram tills idag har endast ett par små ändringar gjorts för att göra kolvmekanismen perfekt. Demonstrator modellen, som först introducerades i en annan storlek för att visa hur den fungerar, blev en stor framgång. Teknikmedvetna personer är fascinerade över att se mekansimen ”in action” varje gång de fyller på sin reservoarpenna… och så beslöt Pelikan att lansera 200-modellen som en specialutgåva 2012.

Produktionen av Demonstrator kolvreservoarpenna innebär flera utmaningar för produktionen. När väl Demonstrator har producerats, är varenda liten dammpartikel synlig och kan inte tas bort, vilket medför att produktionen måste hålla ovanligt hög standard. Den högkvalitativa, transparanta kådan måste också vara helt fri från färgpartiklar.

För att göra den här reservoarpennan ännu vackrare, är den utrustad med en ring på toppen av huven. Den här ringen är liksom klämman, ringarna och den rostfria stålspetsen, pläterad med 24 karat guld. Spetsen finns i fyra olika storlekar. Alla reservoarpennor erbjuds i en blå presentask (G5). Den här serien tillverkas i Tyskland med Pelikans fleråriga kunskap och finns bara tillgänglig under en viss tid.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.