Limited Edition „Spirit of 1838“

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.258266./limited-edition-spirit-of-1838https://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.258266./limited-edition-spirit-of-1838sv_SELimited Edition „Spirit of 1838“trueLimited Edition „Spirit of 1838“exclusivev2016-exclusive-nav-collections
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Limited Edition - Spirit of 1838

Spirit of 1838

Från kemist till kungen av bläck. Carl Hornemann hade två egenskaper som karakteriserade hans arbete: vetenskaplig expertis och en stark passion. Således grundade han en fabrik för bläck och färg som skulle bli till ett företag med stor internationell framgång. Pelikan firar ”180 år av passion” den 28 april. Grattis!

Karisma

Symbolen för vår årsdag är en hyllning till en smakfull skapelse som har väckt gränslös beundran under årtionden. Vår klassiker med en grön och svartrandig design är Pelikans flaggskepp och ambassadören för vårt varumärke.

Diamanter

Små stenar med en glittrande effekt. Du kan se att den berömda pelikanen i huven vaktar sina småttingar. Och om du tittar vidare visar sig även att den har lagt tre glänsande diamanter i sitt näste. Dessa står för förtroende och tillförlitlighet samt för Made in Germany – allt detta tar Pelikan mycket seriöst. En briljant idé.

En prestigefylld kärna

Stiftet utgör hjärtat i varje reservoarpenna. Tack vare genuin flair och årtionden av erfarenhet tillverkar våra högkvalificerade medarbetare stift av fint guld med en stark karaktär: Ett silverpläterat guldstift med en speciell gravering krönar vår ”Spirit of 1838”. Du kommer att märka det direkt: Bläcket i denna penna är verkligen också dess livsnerv.

Begränsad upplaga

Varje penna är ett unikat. Varje exemplar är också en favorit. Varje penna har även ett ingraverat nummer för upplagan. Det kanske låter lite tekniskt, men det innebär att dessa pennor utstrålar en enastående och naturlig lockelse: Lockelsen av exklusivitet. Begränsade upplagor skapar åtrå – önskan att vara ägare till ett av de 180 exemplar som tillverkas i hela världen. Etthundraåttio är ett litet antal, men glädjen varar ett helt liv.

Sterlingsilver

Klassisk elegans träffar på högklassisk finish. Silverornament i högglans dekorerar huven, ringarna och Pelikan-klämman på denna speciella upplaga. Om du har turen att bli ägare till denna skatt kommer den säkert att bli en speciell favorit i din samling.

 

 

Mer detaljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.