Visit a different Pelikan website:
 
 

Färg & Korrigeringsband

Pelikan Färg & Korrigeringsband

Det breda utbudet av Pelikan produkter erbjuder dig även motsvarande tillbehör för skrivmaskiner, datorer, kassaregister, elektriskaskrivare och radskrivare.  Samtliga till högsta kvalitet. Från A för Apple till Z för Zylog.

 

Färgband

Siden eller nylon? Siden ger en finare skrift medans nylon är lättare att hantera och mer effektivt. Det är anledningen till att nästan alla färgbandskassetter till dagens skrivmaskiner och textsystem till PCs, och även högpresterande EDP skrivare, är försedda med nylonstruktur. Från vanlig nylon till hög-densitets material för elektiskaskrivare med brevkvalitet. Men vad du än föredarar, med våra färgband, kommer du alltid att få en perfekt utskrift och jämn färgöverföring. Vår långa erfarenhet inom framställning och produktion av färgband garanterar dig högsta kvalitet till ett konkurenskraftigt pris.

 

Korrigeringsband

För att korrogeringsbandet ska komma till användning krävs ett misstag orsakat genom användandet av en skrivmaskin och dess färgband. Skriften är absolut överlägsen användandet av ett tygband. Hur som helst, om en korrigering måste göras, kan det av misstag skrivna tecknet korrigeras genom användning av korrigeringsbandet Lift-Off, som praktiskt taget är osynligt på papret.

 

Pelikan erbjuder färg och korrigeringsband för skrivmaskiner, datorer, elektriska skrivare tillverkade av Triumph-Adler, Brother, Canon, Citizen, Commodore, Epson, Fujitsu, Honeywell, Hermes, IBM, Mannesmann, Morrow, Nakajima, NEC, Olivetti, Oki, Olympia, Panasonic, Phillips, Precisa, Printronix, Samsung, Sharp, Seikosha, Seiko Victor, Star, Silver Reed, Smith Corona, Tally, TEC och Texas Instruments.