Souverän® M800 Raden Royal Gold

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257368./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257368./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldnl_BESouverän® M800 Raden Royal GoldtrueSouverän® M800 Raden Royal Goldexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Limited Edition

Souverän® M800 Raden Royal Gold

Raden is een traditionele Japanse ambacht, die vooral toegepast wordt bij vernis- en houtwerk.

Door te werken met smalle strookjes van kostbare parelmoer, creëert de kunstenaar van de Raden vulpen een mooi en indrukwekkend kunstwerk. Elke pen is werkelijk uniek.

De eerste stap bij het vervaardigen van de Raden M800 Royal Gold vulpen is om het oppervlak een diepzwarte kleur geven door middel van de speciale Japanese Urushi lak. Vervolgens worden de typische strookjes gemaakt met stukjes kostbare, witte parelmoer. Een 14 karaats gouden folie word zorgvuldig aangebracht op de achterzijde van de strepen. De stroken worden gefixeerd aan dop en penlichaam met lak. Ten slotte voorziet de kunstenaar elke vulpen van een handtekening en individueel nummer met de Maki-e techniek, die vroeger uitsluitend gereserveerd was voor de Japanse, koninklijke familie als teken van hun macht.

Pelikan past bij deze Raden limited edition reeks de prachtige Japanse kunst van het decoreren toe op de bekende Souverän vulpennen.

De Raden M800 vulpen Royal Gold is een meesterwerk met een 18 karaats gouden penpunt in maat M, tweekleurig met accenten in rhodium. Elke vulpen wordt opgeborgen in een traditionele Japanse geschenkdoos, vervaardigd uit Paulownia hout.

De Raden M800 Royal Gold zal beschikbaar zijn vanaf juni 2017, met een beperkte oplage van 388 stuks wereldwijd.

 

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.