Classic zwart

Classic D200 - Mechanisch vulpotlood (Drukmechanisme)

 Classic D200 - Mechanisch vulpotlood (Drukmechanisme)
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Een echte klassieker

Ben je op zoek naar een klassieke vulpen? Dan heb je hem hier gevonden! De Classic vulpen heeft een tijdloze look met zijn penlichaam en dop in gepolijst zwart, vervaardigd uit hoog kwaliteitshars. De decoratieve ringen, verguld met 24 karaats goud, en de karakteristieke clip in de vorm van een pelikanenbek dragen bij tot het klassiek design. Het transparant groene kijkvenstertje om het inktniveau te controleren vormt een stijlvol en kleurrijk accent.

De Classic vulpen is uitgerust met het traditionele en betrouwbare zuiger-vulsysteem. De gepolijste penpunt in roestvrij staal is beschikbaar in verschillende penbreedtes.

Deze vulpen is tevens te verkrijgen met een zilveren afwerking (M205) en met een patronen vulsysteem: P200 voor de gouden versie en P205 voor het zilveren model. De M staat voor mechanisme (zoals in zuiger-vulmechanisme) en de P voor Patrone (het Duitse woord voor inktpatroon).

Klassieke vormgeving met een handig vulsysteem

Regelmatig ontvangt Pelikan de vraag om vulpennen uit de Classic reeks aan te bieden met een patronen vulsysteem. Voor gebruikers die veel onderweg zijn of die de voorkeur geven aan het snel vervangen van inktpatronen boven de meer traditionele manier van vullen met het zuigersysteem. In het begin aarzelden we. Immers, Pelikan is de belichaming van klassieke vulpennen met het beroemde zuiger-vulsysteem. Maar naarmate deze vraag steeds meer gesteld werd, besloten we actie te ondernemen. Met de voorstelling van de P200 en P205 heeft Pelikan nu ook in haar klassieke reeksen 2 modellen die met een patronen vulsysteem zijn uitgevoerd.

We zijn blij twee populaire versies in zwart hoog kwaliteitshars aan te bieden – ofwel met een gouden ofwel een zilveren afwerking. Voor meer informatie over het zilveren model, bekijk de informatie over de P205.

Het gouden model heeft een roestvrij stalen penpunt, verguld met 24 karaats goud en beschikbaar in verschillende penbreedtes: EF, F, M en B. Om het inktpatroon te vervangen kan de vulpen open geschroefd worden ter hoogte van de ring. Dit is tevens het gedeelte dat dient vervangen te worden bij een wissel van penpunt.

Combineer deze slanke vulpen met de nieuwe Edelstein inktpatronen in hun aantrekkelijke, metalen doosjes – ze zijn echte blikvangers! Veel schrijfplezier…

 

classic p 200

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.