Γραφή με στυλογράφο

Στο σχολείο, το ερώτημα, γιατί η γραφή με στυλογράφο δεν αντικαθίσταται, έχει ζητηθεί συχνά. Μια ματιά στην Ινδία θα βοηθήσει να αποκαλύψετε το μυστικό. Για την επερχόμενη βράδια γονέων, έχουμε ετοιμάσει επίσης μια ενίσχυση επιχειρηματολογίας για τη γραφή με στυλογράφο.

Γραφή με στυλογράφο

Kind mit griffix
Στο σχολείο, το ερώτημα, γιατί η γραφή με στυλογράφο δεν αντικαθίσταται, έχει ζητηθεί συχνά. Μια ματιά στην Ινδία θα βοηθήσει να αποκαλύψετε το μυστικό. Για την επερχόμενη βράδια γονέων, έχουμε ετοιμάσει επίσης μια ενίσχυση επιχειρηματολογίας για τη γραφή με στυλογράφο. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας προσφέρουμε άδεια του οδηγού για τη γραφή με στυλογράφο, το οποίο είναι έτοιμο για να κατεβάσετε:

δίπλωμα οδήγησης για τη γραφή με τον στυλογράφο

Εν τω μεταξύ, η χρήση του υπολογιστή ως εργαλείο γραφής έχει γίνει απολύτως κοινή. Ωστόσο, δεν έχετε πάντα ένα μαζί σας και γενικά, είναι πάντα χρήσιμο να έχουμε να γράψουμε κάτι, για παράδειγμα, όταν έχετε να γράψετε την εργασία σας. Μια ματιά στην Ινδία δείχνει, ότι το γράψιμο μπορεί να είναι πραγματικό έργο τέχνης: Στη Chennai, στη Νότια Ινδία, παράγεται η παλαιότερη ημερήσια εφημερίδα της χώρας. Βασικά, αυτό και μόνο το γεγονός όμως δεν είναι από μόνο του τόσο ιδιαίτερο, "Η Musalman" είναι η μόνη εφημερίδα σε όλο τον κόσμο που εξακολουθεί να είναι γραμμένη με το χέρι. Μέρα με τη μέρα, είναι μικρά έργα τέχνης που παράγονται από τη χρήση του μελανιού και του στυλογράφου.

Για να δώσουμε στους σημερινούς μαθητές την ευκαιρία να δημιουργήσουν μικρά δικά τους αριστουργήματα, η Pelikan ανέπτυξε τα τέσσερα-βήματα για να μάθουν-να-γράφουν με το σύστημα Griffix®. Δια του παρόντος, η γραφή με στυλογράφο είναι το τέταρτο βήμα στη διαδικασία της μάθησης: Μαθαίνοντας πώς να γράφετε καλά.

Kind mit griffix
Learn how to write in four steps: The Griffix® learn-to-write system by Pelikan

 

Ενίσχυση επιχειρηματολογίας για τη γραφή με στυλογράφο:

Ο στυλογράφος ως τέλειος εξοπλισμός εργασίας κάνει την εκμάθηση γραφής πανεύκολη:

 • Η αντιολισθητική περιοχή λαβής του griffix ® προστατεύει τη φυσιολογία του παιδιού με τη φυσική θέση γραφής του.
  Ο στυλογράφος υποστηρίζει μια φυσική θέση γραφής.

 • Γράφοντας άπταιστα με ένα στυλογράφο θα προσαρμοστούν διαδοχικά στη σωστή γραφή με το στυλό μελανιού. Με αυτό τον τρόπο, το παιδί θα αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμικότητα γραφής.
  Ο στυλογράφος αυξάνει την ικανότητα γραφής.

 • Η μύτη εφοδιάζει το στυλογράφο με αντίσταση στο χαρτί. Με το συναίσθημα αυτό, ο στυλογράφος μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια στην επιφάνεια γραφής.
  Ο στυλογράφος επιτρέπει σκόπιμη γραφή.

 • Γράφοντας αποφασιστικά, το παιδί σας θα καταφέρει καλύτερα να κρατήσει τα σχήματα των γραμμάτων. Ιδιαίτερα για τους αρχάριους, το να είναι σε θέση να σχηματίσουν τα γράμματα με αυτοπεποίθηση αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εκμάθηση μιας νέας γραφής με το χέρι.
  Ο στυλογράφος υποστηρίζει μια αυτοπεποίθηση στο σχηματισμό γραμμάτων.

 • Όσο πιο άνετα μπορεί να γραφτεί μεμονωμένα το κάθε γράμμα, τόσο πιο σίγουρα θα αναπτύξει ολόκληρο το χειρόγραφο. Με αυτό τον τρόπο, η μύτη υποστηρίζει την ανάπτυξη ένα τακτοποιημένο χειρογράφου.
  Ο στυλογράφος σταθεροποιεί το χαρακτήρα ενός χειρογράφου.

 • Το στρογγυλό σημείο στην άκρη της μύτης εμποδίζει το στυλό να „ολισθαίνει“ πάνω στο χαρτί, το οποίο είναι γνωστό ως στυλό διαρκείας ή Rollerball. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αναπτυχθεί μια αισθητική και ομοιόμορφη γραφή.
  Ο στυλογράφος εμποδίζει το στυλό να «ολισθαίνει» πάνω στο χαρτί, όπως είναι γνωστός ως στυλό διαρκείας ή Rollerball στυλό.

 • Η ταχύτητα κομψής γραφής του στυλογράφου παρέχει ένα τακτοποιημένο και ιδιαιτέρως ακριβές χειρόγραφο. Πάρα πολύ γρήγορα και, ως εκ τούτου, μια γραφή με ορνιθοσκαλίσματα, όπως είναι γνωστή με το στυλό διαρκείας ή με rollerball είναι τώρα παρελθόν.
  Ο στυλογράφος σχηματίζει ένα τακτοποιημένο χειρόγραφο.

 • Η εκμάθηση γραφής με στυλογράφο ανοίγει το δρόμο για ένα προσωπικό χειρόγραφο. Η μύτη από χάλυβα επιτρέπει την εκμάθηση γραφής, ενώ αργότερα, η χρυσή μύτη "θυμάται" τι έχει μάθει.
  Ο στυλογράφος σχηματίζει την ανάπτυξη ενός προσωπικού χειρογράφου.

 • Η δυναμική μύτη από χάλυβα της griffix ® εγγυάται χρόνια διασκεδαστικής γραφής, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσει ολόκληρη τη σειρά γραφής με υψηλό κόστος. Οι καλές τιμές των δοχείων μελανιού της Pelikan σας προστατεύουν από μία απότομη και ακριβή αφύπνιση, όπως θα μπορούσε να συμβεί π.χ. με rollerball ή στυλό διαρκείας.
  Ο στυλογράφος συμφέρει για το πορτοφόλι σας.