Αγγελάκι για όλες τις χρήσεις
Αγγελάκι για όλες τις χρήσεις

Αυτός ο άγγελος είναι ένα μικρό αριστούργημα. Παρά την απλή του κατασκευή, προσφέρεται για πολλές δυνατότητες εφαρμογής: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, να κρεμαστεί στο δένδρο των Χριστουγέννων ή να δηλώνει το όνομα του επισκέπτη στη θέση του στο τραπέζι.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Αγγελάκι για όλες τις χρήσεις


Αυτός ο άγγελος είναι ένα μικρό αριστούργημα. Παρά την απλή του κατασκευή, προσφέρεται για πολλές δυνατότητες εφαρμογής: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό, να κρεμαστεί στο δένδρο των Χριστουγέννων ή να δηλώνει το όνομα του επισκέπτη στη θέση του στο τραπέζι. Μπορείτε ακόμη να κρύψετε μικρά γλυκίσματα ή καραμέλες ξεδιπλώνοντας τον άγγελο. Υπάρχουν τόσοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε αυτό το αγγελάκι , που μοιάζει διαβολικά καλό!

Θα χρειαστείτε τα εξής:

Κατεβάστε τα πρότυπα, χρωματιστό χαρτί 15cm x 15cm (εναλλακτικά το χαρτί ουράνιο τόξο της Pelikan), Wonderliners (ασημί, κόκκινο, ροζ και πράσινο) Pelikan Fineliner (μαύρο),ψαλίδι, κλωστή και κόλλα.

 

Κοιτάξτε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγγελάκι σας: στολίδι για το
Τραπέζι, δείκτη ονόματος για το τραπέζι ή τα δώρα σας, στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δένδρο –
όλα είναι πιθανά

Έτσι γίνεται:

1.Πρώτα εκτυπώστε το πρότυπο και κόψτε το.

2.Έτσι φτιάχνετε τον άγγελο, διπλώνοντας ένα κομμάτι τετράγωνου χαρτιού.

 

Πρώτα διπλώστε το χαρτί στη μέση και από τις δύο πλευρές.

 

Διπλώστε το χαρτί στα δύο ενώνοντας τα δύο ανοίγματα. Διπλώστε την πάνω δεξιά γωνία προς τη μεσαία γραμμή μπροστά και την αριστερή γωνία προς τη μεσαία γραμμή πίσω.

 

Τώρα έχετε ένα τρίγωνο. Πιέστε τις δύο εξωτερικές γωνίες του τριγώνου ώστε να ενωθούν τα δύο άκρα. Τώρα έχετε ένα τετράγωνο. Διπλώστε τα άκρα του τετραγώνου ώστε να πατηθούν καλά.

 

Διπλώστε τις εξωτερικές γωνίες στη μεσαία γραμμή και έπειτα γυρίστε το τετράγωνο από την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε τα βήματα και με τις άλλες δύο πλευρές.

 
Τώρα το χαρτί σας θα μοιάζει με χαρταετό. Τέλος, κόψτε την κάτω γωνία χρησιμοποιώντας το ψαλίδι σας. Τώρα το βασικό σχήμα του αγγέλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο να το στολίσετε.
  1. Κολλήστε το στρογγυλό κεφαλάκι στην κορυφή με τη βοήθεια της κόλλας.
  1. Διαλέξτε ένα ζευγάρι φτερά και κολλήστε τα στην πίσω πλευρά του αγγέλου, ώστε η κόλλα να είναι τυλιγμένη γύρω από την ακμή του χαρτιού.
  1. Χρωματίστε τον άγγελο με Wonderliners: Τονίστε κάνοντας βούλες, δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο ή εμπνευστείτε από τα πρότυπα μας.
  1. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον άγγελο ως κουτί για δώρο, απλά διπλώστε τα άκρα ανοιχτά ώστε να έχει το σχήμα πυραμίδας.
  1. Δένοντας ένα κομμάτι κλωστή στο κεφάλι του αγγέλου, μπορείτε να τον κρεμάσετε ως Χριστουγεννιάτικο στολίδι.
  1. Θέλετε να τοποθετήσετε κείμενο; Κανένα πρόβλημα: Σύρετε το πρότυπο κάρτας που κατεβάσατε στην κοιλιά του αγγέλου και διπλώστε τις μπροστινές γωνίες του αγγέλου ώστε να διαβάζεται το κείμενο.