Η Θήκη Πασχαλινού Αυγού Κότας
Η Θήκη Πασχαλινού Αυγού σε σχήμα κότας

Οι όμορφα σχεδιασμένες αυγοθήκες μας είναι η τέλεια λύση για τις Πασχαλινές γιορτές. Είναι εύκολο να κατασκευαστούν και μπορεί να βαφτούν με νερομπογιές. Το ξεχωριστό: Οι θήκες πασχαλινού αυγού σε σχήμα κότας μπορεί να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν και πάλι

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Η Θήκη Πασχαλινού Αυγού σε σχήμα κότας

- Αναδιπλούμενο -

Οι όμορφα σχεδιασμένες αυγοθήκες μας είναι η τέλεια λύση για τις Πασχαλινές γιορτές. Είναι εύκολο να κατασκευαστούν και μπορεί να βαφτούν με νερομπογιές. Το ξεχωριστό: Οι θήκες πασχαλινού αυγού κότας μπορεί να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν και πάλι- με αυτό τον τρόπο, οι πασχαλινές κότες μπορεί εύκολα να αποθηκεύονται για τον ερχομό των μελλοντικών διακοπών του Πάσχα!


Η θήκες πασχαλινού αυγού όχι μόνο δείχνουν όμορφες , αλλά μπορούν επίσης να διπλωθούν και να αποθηκευτούν εύκολα.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Τα πρότυπα λήψης μας, το κουτί μπογιάς Κ12, ή νερομπογιές, ένα πινέλο (μέγεθος 10), ψαλίδι, ένα ρολό χαρτόνι (π.χ. από χαρτί τουαλέτας). Επιπλέον υλικό για πολύχρωμα πασχαλινά αυγά - σε μια νέα ιδέα: Διαφανές χαρτί, βερνίκι τεχνικής χαρτοπετσέτας και ένα πινέλο (μέγεθος 10/12).

Είναι πανεύκολο:

  1. Αποκόψτε τα πρότυπα λήψης. Για μία θήκη πασχαλινής αυγού κότας, θα χρειαστείτε δύο μισά κοτόπουλου (εκ των οποίων το ένα θα είναι σε είδωλο) και δύο φτερούγες κοτόπουλου (εκ των οποίων η μια θα πρέπει, επίσης, να είναι σε είδωλο).
  2. Τώρα κολλήστε τα δύο μισά της Πασχαλινής κότας μεταξύ τους. Προσοχή: Εφαρμόστε την κόλλα μόνο πάνω στα δύο εξωτερικά μισά, η σημαδεμένη περιοχή δεν απαιτεί καμία κόλλα.
  3. Τώρα κολλήστε τα δύο μισά της Πασχαλινής κότα μαζί και χρωματίστε τα πολύχρωμα με νερομπογιές.

 

 

Eierbecher

Πασχαλινά αυγά μπορεί επίσης να είναι κολλημένα με διαφανές χαρτί. Είναι κάτι που ήδη τα μικρά παιδιά μπορούν να κάνουν.
  1. Αποκόψτε ένα κομμάτι από το ρολό χαρτόνι σε μήκος περίπου. 4 εκατοστά. Τέλος, ξεδιπλώστε την θήκη πασχαλινού αυγού κότας και το βάζουμε πάνω από το ρολό από χαρτόνι. Αν δεν χρειάζεστε αυτή την διακόσμηση πια, απλά τραβήξτε το χαρτόνι ρολό έξω από την κότα και τη πασχαλινή κότα μπορεί να διπλωθεί και πάλι και να αποθηκευτεί σε λίγο χώρο μέχρι το επόμενο έτος.
  2. Με τη θήκη Πασχαλινού αυγού κότας που δημιουργήσατε , έχετε ένα τέλειο τρόπο για να δείξουν πιο πολύχρωμα τα πασχαλινά αυγά σας. Επίσης άσπρα αυγά μπορεί να δείχνουν καλά, καθώς τα φωτεινά χρώματα της πασχαλινής κότας βοηθούν να φανούν ακόμη περισσότερο.
  3. Μια ακόμη δυνατότητα να χρωματίσετε τα πασχαλινά αυγά είναι διακοσμώντας τα με κομμάτια από διαφανές χαρτί. Για το σκοπό αυτό, σχίστε το χαρτί σε μικρά κομμάτια. Τώρα, κολλήστε τα πάνω στο αβγό χρησιμοποιώντας βερνίκι χαρτοπετσέτας. Ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα μπορεί να αποκτηθεί αφήνοντας τα κομμάτια να επικαλύπτουν το ένα το άλλο. Με αυτό τον τρόπο, τα χρώματα θα λάμψουν το ένα μέσα από το άλλο. Τέλος, αφήστε το να στεγνώσουν όλα καλά!