Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Αιγόκερως : 22.12 – 19.01
Αιγόκερως : 22.12 – 19.01

Αστρολογική σειρά: Διακοσμήστε λευκά πλακάκια με ζώδια

Αιγόκερως : 22.12 – 19.01

Αστρολογική σειρά: Διακοσμήστε λευκά πλακάκια με ζώδια χρησιμοποιώντας Plaka της Pelikan

Σε κάθε έκδοση από την Ενημέρωση για Εκπαιδευτικούς σας παρουσιάζουμε ένα από τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου. Παράλληλα με την αρχική ιδέα, κάνουμε πλήρη σετ προτύπων. Το πρότυπο της επιλογής σας μπορεί να αντιγραφεί ως έχει ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των δικών σας ιδεών. Απλά κατεβάστε το πρότυπο από το Διαδίκτυο.

Σημείωση: Παρακαλώ μην ανοίξετε τα αρχεία PDF απευθείας στο browser σας. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήσετε το "Αποθήκευση ως ..." για να αποθηκεύσετε το στοιχείο λήψης στον σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Ένα λευκό πλακάκι (Δ-Ι-Y κατάστημα), ΠΛΑΚΑ της Pelikan σε κόκκινο καφέ και ανοιχτή ώχρα , PLAKA-Lack της Pelikan μεταλλικό κόκκινο και Pelikan βερνίκι με βάση το νερό, πινέλα σε διάφορα μεγέθη (2,3,12), οδοντογλυφίδα, Pelikan καρμπόν Handifilm 205 - αυτό το με την ειδική επίστρωση φύλλο για τη μεταφορά του σχεδίου στα ζωγραφισμένα πλακάκια.

Οδηγίες - το παράδειγμα του Υδροχόου


  1. Ραντίστε το πλακάκι με το πράσινο χρώμα PLAKA κρατώντας τα διάφορα χρώματα σε μικρή απόσταση. Με αραίωση του ΠΛΑΚΑ ελαφρώς με νερό εκ των προτέρων οι σκιές θα τρέξουν καλύτερα.

  2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να τρέχει το χρώμα και να αναμειχθούν οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό σχέδιο, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτική πρόοδο χρώματος που ενθαρρύνει τον πειραματισμό

  3. Μεταφέρετε το μοτίβο Υδροχόος στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το καρμπόν, Handifilm 205 της Pelikan.

  4. Μόλις στεγνώσει το πλακάκι, ζωγραφίστε στην άκρη με ΠΛΑΚΑ- Lack Μεταλλικό μπλε για να σχηματίσετε ένα ¨πλαίσιο¨. Με την ευκαιρία , μια κυματιστή άκρη κάνει μια πιο δυναμική εντύπωση.

  5. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύστε το περίγραμμα του μοτίβου εκτός της επικαλύψεως ΠΛΑΚΑ, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο για μεγαλύτερες εκτάσεις. Χρωματίστε το μοτίβο Υδροχόος με PLAKA-Lack Μεταλλικό μπλε της Pelikan.

  6. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα είναι προστατευμένο από την τριβή.

    Σημαντικό:με ένα παχύ πινέλο (μέγεθος 12) προσεκτικά περάστε μια φορά σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε το χρώμα να μην διαλύεται.

 

Επισκόπηση των προτύπων ζωγραφικής:


πλήρες πρότυπο, γραφή και σύμβολο, μόνο γραφή