Κινητά ζώα
Πολύχρωμος παπαγάλος
Κινητά ζώα: Πολύχρωμος παπαγάλος

Δεν είναι πάντα εύκολο να δημιουργήσετε αποτελεσματικά μαθήματα μέσα σε μόνο λίγα βήματα. Οι μαθητές πρώτης και δευτέρας τάξης ιδιαίτερα, παρακινούνται εύκολα από δημιουργικές ιδέες για κοπή και βάψιμο.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Κινητά ζώα: Πολύχρωμος παπαγάλος

Δεν είναι πάντα εύκολο να δημιουργήσετε αποτελεσματικά μαθήματα μέσα σε μόνο λίγα βήματα. Οι μαθητές πρώτης και δευτέρας τάξης ιδιαίτερα, παρακινούνται εύκολα από δημιουργικές ιδέες για κοπή και βάψιμο.

Επιπλέον, κινητικές λειτουργίες των παιδιών, μπορεί να υποστηριχτούν από αυτές τις ασκήσεις και να λάβουν επίσης μια παιχνιδιάρικη εισαγωγή στον κόσμο της μηχανικής. Κολλώντας πολλά ζώα το ένα δίπλα στο άλλο, μπορείτε να εκτελέσετε ακόμη και απλές μελέτες κίνησης.

Ο πολύχρωμος παπαγάλος μπορεί ακόμη και να καθίσει σε μια μπάρα. Τοποθετήστε τον παπαγάλο σε ένα φελλό και κρεμάστε το σύρμα που τον κρατά σε μια ελαφρώς θυελλώδη περιοχή. Τώρα το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αφήσετε τον παπαγάλο πετάξει μακριά!


Χάρη στα αναθεωρημένα φτερά του προηγούμενου μοντέλου, ο παπαγάλος μπορεί πλέον να καθίσει σε μια μπάρα και να κουνά τα φτερά του.

Θα χρειαστείτε:

Κουτί νερομπογιάς Κ12, πινέλα μεγέθους 10 με μακριές και κοντές τρίχες, Pelikan μαρκαδόρους Colorella duo με μαλακή μύτη, ένα μπλοκ ζωγραφικής, πρότυπο λήψης "Κινητά ζώα", ένα ψαλίδι, ένα μολύβι και συνδετήρες με στρογγυλό κεφάλι. Για τον παπαγάλο, θα χρειαστείτε: ένα φελλό, σύρμα ανθοπωλείου και κόλλα για όλες τις χρήσεις.

Δείτε πώς μπορείτε να το φτιάξετε:

  1. Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης "πολύχρωμος παπαγάλος". Προσοχή: το κεφάλι, το σώμα και τα φτερά θα χρειαστούν από δύο φορές και έτσι τα μέρη υπάρχουν επίσης στον καθρέφτη-εικόνα!
  2. Προσεκτικά κόψτε όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται κατά μήκος των γραμμών.
  3. Χρωματίστε όλα τα μέρη του παπαγάλου με τα αδιαφανή χρώματα. Θα κάνει το παπαγάλο να λάμπει και θα δώσει μια διακριτική εμφάνιση.
  4. Κολλήστε τον παπαγάλο (κεφάλι + σώμα) και τοποθετήστε τα φτερά μεταξύ των δύο τμημάτων του σώματος στη σημειωμένη θέση. Συμβουλή: Το κεφάλι μπορεί επίσης αργότερα να συνδεθεί με ένα συνδετήρα με στρογγυλό κεφάλι (σημειωμένη θέση). Με αυτό τον τρόπο μπορεί επίσης αργότερα να μετατοπίζεται.
  5. Δώστε σχήμα στο σύρμα του ανθοπωλείου σε ένα σχήμα - U. Να είστε προσεκτικοί για να αφήσετε τις άκρες προς τα μέσα. Κολλήστε τα άκρα του σύρματος στον φελλό και από τις δύο πλευρές.
  6. Με ένα μαχαίρι, κάντε μια περικοπή στο φελλό περίπου. 0,5 εκατοστά βαθιά.
  7. Κολλήστε τον παπαγάλο με τα πόδια του στην περικοπή.
  8. Βρείτε ένα ωραίο μέρος για να κρεμάσετε τον παπαγάλο και να απολαύσετε την όμορφη θέα του!