Κινητικότητα
Ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο
Κινητικότητα: Ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο

Στη σειρά μας "κινητικότητα", θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε εύκολα αλλά εντυπωσιακά και εύκολα στην κατασκευή τα σύνεργα πού φτιάχνονται από χρωματιστό χαρτί. Απλά εκτυπώστε τα, χρωματίστε τα με μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές, στη συνέχεια κόψτε τα και συγκολλήστε τα σε λίγα μόνο λεπτά.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Κινητικότητα: Ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο


Αυτά τα μοντέλα αυτοκινήτου μπορούν να κατασκευαστούν σε λίγα μόνο βήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά σημεία κόλλας και κολλητική ταινία: ένα ελικόπτερο, ένα διώροφο αεροπλάνο, ένα ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, μια βάρκα με κουπιά και μια ατμομηχανή.

Στη σειρά μας "κινητικότητα", θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε εύκολα αλλά εντυπωσιακά και εύκολα στην κατασκευή τα σύνεργα πού φτιάχνονται από χρωματιστό χαρτί. Απλά εκτυπώστε τα, χρωματίστε τα με μαρκαδόρους ή ξυλομπογιές, στη συνέχεια κόψτε τα και συγκολλήστε τα σε λίγα μόνο λεπτά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό εδώ: Σε μεγάλο βαθμό αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε λωρίδες κολλήματος!

 

Θα χρειαστείτε:

Λευκό έγχρωμο χαρτί για να εκτυπώσετε, ξυλομπογιές Pelikan, 2 οδοντογλυφίδες, 1 καλαμάκι, ένα ψαλίδι (νυχοκόπτης για τις μικρές γραμμές), μία κόλλα ράβδο Pelifix και Pelifix κολλητική ταινία.

 

Τελική Ενότητα:


Ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο
Το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο δεν μπορεί να είναι τόσο γρήγορο όσο ένα πραγματικό. Ωστόσο, είναι πανέμορφο όταν είναι χρωματισμένο με ξυλομπογιές.
 

 

Χρωματίστε όλα τα μέρη του αγωνιστικού αυτοκινήτου με ξυλομπογιές Pelikan πριν τα κόψετε. Από τα σύνεργα κατασκευής, κόψτε το σώμα του αυτοκινήτου (πράσινη γραμμή), καθώς και στους τέσσερις τροχούς (κίτρινες γραμμές).
 

Στη συνέχεια, διπλώστε τη βασική δομή του αγωνιστικού αυτοκίνητου, πρώτα τις κόκκινες γραμμές (καπό) και στη συνέχεια τις μπλε γραμμές (σταθεροποιείται το κάθισμα).

Προσοχή:

Διπλώστε μόνο το κάθισμα-σταθεροποιητής κατά μήκος των τεσσάρων μπλε γραμμών στο εσωτερικό αφού διπλωθούν μαζί στο καπό του κινητήρα.

 

Το φινίρισμα

Μετά την αναδίπλωση, ενώστε με ταινία το αγωνιστικό αυτοκίνητο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, κόψτε το καλαμάκι για το πλάτος του αυτοκινήτου. Κάθε μια από τις οδοντογλυφίδες χρησιμοποιείται ως μπροστινός και πίσω άξονας. Σπρώξτε τους μέσα από τη σημειωμένη πλευρά του σκελετού του αυτοκινήτου, σφηνώστε τότε την οδοντογλυφίδα μέσα από το κομμάτι καλαμακίου και οδηγήστε την οδοντογλυφίδα μέσα από την άλλη πλευρά του σκελετού. Μετά από αυτό το βήμα, σφηνώστε τους τέσσερις τροχούς σε κάθε άκρο των οδοντογλυφίδων και στερεώστε τους με κόλλα. Στη συνέχεια, κολλήστε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με κολλητική ταινία.


Το διάγραμμα δείχνει την απαραίτητη αναδίπλωση στις άκρες. Η εικόνα δείχνει επίσης πόσο το καλαμάκι είναι κολλημένο ως άξονας μεταξύ του αγωνιστικού αυτοκινήτου.
Χρωματισμένο με ξυλομπογιές Pelikan, το αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι ένα όμορφο κόσμημα.