"Πόλη-Χώρα-Χρώμα"
"Πόλη-Χώρα-Χρώμα"

Αυτό το μήνα στην Pelikan είναι όλα σχετικά με τα τυπικά εθνικά χρώματα. – από αυτό, νοούνται τα χρώματα σε μια σημαία των χωρών.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

"Πόλη-Χώρα-Χρώμα"

Αυτό το μήνα στην Pelikan είναι όλα σχετικά με τα τυπικά εθνικά χρώματα. – από αυτό, νοούνται τα χρώματα σε μια σημαία των χωρών. Το ακόλουθο παράδειγμα της Σουηδίας θα εξηγήσει πώς μπορείτε να συμμετέχετε:

Bulgarien - Schweden - Norwegen

Εικόνα μας δείχνει έναν παίκτη τένις (εικόνα του μήνα) ο οποίος ήταν ζωγραφισμένος αποκλειστικά χρησιμοποιώντας και τα δύο χρώματα που εμφανίζονται στο σουηδική σημαία. Ο στόχος σας: Επίσης, βάψτε μια εικόνα χρησιμοποιώντας μόνο τα χρώματα που εμφανίζονται σε μια εθνική σημαία. Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες χώρες:

Κατεβάστε το υπόδειγμα της εικόνας

Απλά επιλέξτε μία από τις σημαίες, κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα. Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει δείχνοντας το επιλεγμένο μοτίβο σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Εκτυπώστε χρησιμοποιώντας τη συνήθη λειτουργία εκτύπωσης στο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου σας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την PDF λήψη μας.
 

Όλα τα μοτίβα ως PDF

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν όλα τα μοτίβα σε ένα ενιαίο αρχείο PDF. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα εκτύπωσης.