Το πάζλ αγαπημένης-εικόνας
Το πάζλ αγαπημένης-εικόνας

Ένα πάζλ από την αγαπημένη σας εικόνα - ένα δώρο που μπορεί να είναι πιο προσωπικό. Τα κομμάτια του πάζλ μπορεί να σχεδιαστούν ξεχωριστά και όταν απαιτείται μπορεί να ενισχύονται απεριόριστα

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Το πάζλ αγαπημένης-εικόνας

Ένα πάζλ από την αγαπημένη σας εικόνα - ένα δώρο που μπορεί να είναι πιο προσωπικό. Τα κομμάτια του πάζλ μπορεί να σχεδιαστούν ξεχωριστά και όταν απαιτείται μπορεί να ενισχύονται απεριόριστα. Με αυτό τον τρόπο υπάρχει αρκετός χώρος για όλα τα ωραία πράγματα που ο καθένας επιθυμεί, π. χ. εικόνες από τα κατοικίδια ζώα, μικρά σχέδια ή αυτοδημιούργητα αντικείμενα. Μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το δικό μας πρότυπο λήψης: Απλά τυπώστε και αποκόψτε το, σχεδιάστε το - έτοιμο!

 

 

 

 

Δείτε πώς λειτουργεί:

  1. Πρώτα εκτυπώστε το πρότυπο λήψης. Αντιγράψτε το πρότυπο στο χαρτόνι, π. χ. στο πίσω μέρος του μπλοκ ζωγραφικής. Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το μπλε φύλλο καρμπόν, π. χ. Pelikan Handifilm 205.
  1. Κόψτε τα μονά κομμάτια του πάζλ. Όταν τα αποκόπτετε, προσέξτε ότι τα κομμάτια του πάζλ ταιριάζουν μεταξύ τους καλά. Εάν είναι απαραίτητο διορθώστε τις κοφτερές ακμές. Εναλλακτικά, τα κομμάτια του πάζλ μπορεί να πριονιστούν από κόντρα πλακέ
Τα κομμάτια του πάζλ αποκόπτονται από το πίσω μέρος ενός μπλοκ ζωγραφικής.
  1. CΧρωματιστέ τα κομμένα κομμάτια του παζλ με PLAKA βερνίκι κόκκινο και PLAKA κίτρινο. Με τη χρήση γυαλιστερού βερνικιού PLAKA και ματ χρώμα PLAKA, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ωραία αντίθεση μεταξύ λαμπερών και ματ. Μην ξεχάσετε τις άκρες. Αφήστε τα όλα να στεγνώσουν καλά.
Τα κομμάτια του πάζλ χρωματισμένα με PLAKA.
  1. Τώρα ψάξτε τις κατάλληλες φωτογραφίες, αυτοσχέδιες εικόνες ή άλλες μικρές χειροτεχνίες, που μπορεί να είναι κολλημένες πίσω από τα κομμάτια του πάζλ στην τρύπα στη μέση. Στο παράδειγμά μας, κόβουμε τα αγαπημένα ζώα μας. Αφήστε μια άκρη συγκόλλησης σε όλες τις φωτογραφίες.
Όλες οι φωτογραφίες αποκόπτονται έτσι ώστε να ξεχωρίζει ένα χείλος.
  1. Κολλήστε τις προηγούμενες κομμένες εικόνες με τις τρύπες στα κομμάτια του πάζλ με ένα κομμάτι ταινίας. Κατόπιν βάλτε τα κομμάτια του πάζλ μαζί και συνδέστε τα, επίσης, στο πίσω μέρος με ένα κομμάτι ταινίας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε ένα επιθυμητό αριθμό κομματιών του πάζλ.
Κολλήστε τις εικόνες στην πίσω πλευρά των τρυπών στα κομμάτια του πάζλ. Δύο κομμάτια μπορούν να συνδεθούν στην πίσω πλευρά με ταινία.
Τα τελικά τμήματα μπορούν να συνδυαστούν πολυάριθμα. Κρεμάστε αυτό το προσωπικό δώρο κάπου ξεχωριστά, π. χ. πάνω από το γραφείο σας θα έχει σίγουρα σπουδαίο αποτέλεσμα.