Γωνία κόλλησης
Τροποποίηση
Γωνία κόλλησης: Τροποποίηση

Ξεκινάμε αυτό το κολάζ με μία μόνο εικόνα - ωστόσο, θα πρέπει να γίνει αρκετές φορές! Το πάνω και το κάτω μέρος της εικόνας παραμένουν ως έχουν. Το μεσαίο τμήμα τροποποιείται επανειλημμένα τοποθετώντας το ίδιο μέρος το ένα πάνω από κάθε άλλο. Θα κάνει τη γυναίκα στη φωτογραφία να φαίνεται εντελώς διαφορετική.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Γωνία κόλλησης: Τροποποίηση

Πληροφορίες:

Ξεκινάμε αυτό το κολάζ με μία μόνο εικόνα - ωστόσο, θα πρέπει να γίνει αρκετές φορές! Το πάνω και το κάτω μέρος της εικόνας παραμένουν ως έχουν. Το μεσαίο τμήμα έχει τροποποιηθεί επανειλημμένα τοποθετώντας το ίδιο μέρος το ένα πάνω από κάθε άλλο. Θα κάνει τη γυναίκα στη φωτογραφία να φαίνεται εντελώς διαφορετική.

Συμβουλή νούμερο. 1 Κάθε μαθητής να έχει το ίδιο περιοδικό στο σχολείο, ώστε όλοι να έχουν αρκετά αντίγραφα της εικόνας που έχουν επιλέξει. Τώρα, ο καθένας διαλέγει μια εικόνα και ζητά από τους συμμαθητές του/της την ίδια εικόνα από το περιοδικό τους. Σε αντάλλαγμα, αυτός / αυτή τους επιτρέπει να αφαιρέσουν την φωτογραφία τους από περιοδικό του/της.
Συμβουλή νούμερο 2 Χρησιμοποιήστε το πρότυπο λήψης μας που είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί στην τάξη. Κατεβάστε το πακέτο υλικών εδώ. Θα λάβετε τις λεπτομέρειες του κολάζ ως μεμονωμένες φωτογραφίες για να αποκόψετε.

 
Ορισμός της λεπτομέρειας της εικόνας

Το μεσαίο τμήμα της εικόνας, το οποίο είναι στην περίπτωσή μας το ντεκολτέ της γυναίκας, δημιουργείται πολλές φορές. Το πάνω και το κάτω μέρος του προτύπου εξακολουθούν να είναι αναγκαία, γι 'αυτό παρακαλώ μην τα πετάξετε!

Κόψτε τη λεπτομέρεια της εικόνας που πρέπει να τροποποιηθεί αρκετές φορές.
 

2. Συστηματική Κόλληση

Πρώτον, κολλήστε το πάνω μέρος της εικόνας με κόλλα Pelifix. Για μια καλύτερη επισκόπηση, κάντε μια γραμμή μέχρι τα υπόλοιπα τμήματα κάτω από την κορυφή της εικόνας.

Στη συνέχεια έρχονται τα μεσαία τμήματα. Για να τους δώσετε μια μοναδική εμφάνιση, ας το πούμε, μια τροποποιημένη μορφή, κολλήστε τα με καμπύλες.

Βήμα προς βήμα, κολλήστε σε όλα τα μέρη με μια κόλλα stick και αφήστε τα να αλληλοκαλύπτονται. Τέλος, βάλτε κόλλα στο κάτω μισό της εικόνας κάτω από τα μεσαία τμήματα.

3. Κόβοντας τις άκρες σωστά

Αφού βάλλετε κόλλα σε όλα τα μέρη, το κολλάζ θα μοιάζει περίπου όπως στο παράδειγμα που σας δίνεται. Ο διαμορφωμένος χώρος θα πρέπει να σχεδιαστεί όσο γίνεται πιο ιδιαίτερα.


Τα μεσαία τμήματα θα πρέπει να σχεδιαστούν όσο γίνεται πιο ιδιαίτερα.

Τέλος, η περικοπή από τις άκρες της επικάλυψης του κολάζ "Τροποποιήθηκε η λεπτομέρεια της εικόνας".