Κολλημένες Εικόνες
Σχήμα Γαρύφαλλου
Εν Εξελίξει
Κολλημένες Εικόνες: Σχήμα Γαρύφαλλου Εν Εξελίξει

Στη νέα σειρά μας "Κολλημένες εικόνες", θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες ασκήσεις που μπορούν να παρέχουν ειδική στήριξη απαραίτητη για την τόνωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Με τη χρήση διαφόρων ειδών υλικών, όπως τα μπαχαρικά, εκπληκτικά εύκολα, μικρά κομμάτια τέχνης δημιουργούνται και σίγουρα δεν θα χάσετε εκπαιδευτική χρήση.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Κολλημένες Εικόνες: Σχήμα Γαρύφαλλου Εν Εξελίξει

Στη νέα σειρά μας "Κολλημένες εικόνες", θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες ασκήσεις που μπορούν να παρέχουν ειδική στήριξη απαραίτητη για την τόνωση των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Με τη χρήση διαφόρων ειδών υλικών, όπως κομμάτια από μαλλί, εκπληκτικά εύκολα, μικρά κομμάτια τέχνης δημιουργούνται που σίγουρα δεν θα χάσετε εκπαιδευτική χρήση. Κατά την επιλογή της κόλλας, έχουμε αποφασίσει να χρησιμοποιήσουμε κόλλα για κάθε χρήση που είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε σε δόσεις, καθώς δεν είναι ινώδες είδος κόλλας. Αυτό θα επιτρέψει στους μαθητές να επικεντρωθούν στην εργασία τους ακόμα καλύτερα. Παρεμπιπτόντως, κολλημένες εικόνες είναι επίσης διαθέσιμες ως ένα πρότυπο για να κατεβάσετε!


Έτσι θα μοιάζουν οι ολοκληρωμένες εικόνες μπαχαρικών.

 

Καλύτερα καλύψτε το τραπέζι με εφημερίδα και να προετοιμάστε το χώρο εργασίας σας εκ των προτέρων. Τα απαραίτητα μπαχαρικά και η κόλλα απλώνονται έτοιμα.

Ξεκινήστε με τη σχεδίαση του επιθυμητού σχεδίου για την εικόνα μπαχαρικών σε οβάλ κομμάτι χοντρού χαρτονιού. Βεβαίως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πρότυπα μας για λήψη ή απλά αφήστε τους μαθητές σας να δημιουργήσουν τα δικά τους πρότυπα.

Τώρα, εφαρμόστε την κόλλα πάνω στις σχεδιασμένες γραμμές. Απλώστε τη κόλλα για κάθε χρήση ομοιόμορφα πάνω στους τομείς που πρόκειται να κολληθούν.

Τώρα, απλώστε σταδιακά τα μπαχαρικά στην κολλώδη επιφάνεια. Για να δημιουργήσετε ένα καθαρό άκρο, κρατήστε ένα κομμάτι χαρτί πάνω στην γραμμή των συνόρων.

Σχεδιάστε το δικό σας πρότυπο με μολύβι. Ένα κομμάτι χαρτί, θα προσφέρει ένα καθαρό άκρο. Ειδικά όταν δουλεύετε με φρέσκα μπαχαρικά, θα αποδειχθεί χρήσιμο ένα κομμάτι χαρτί που συνορεύει κατά μήκος της άκρης.

Κατά τη χρήση μπαχαρικών σε πούδρα, όπως στο παράδειγμά μας σκόνη πάπρικα, τα σύνορα κατά μήκος της άκρης είναι πολύ χρήσιμα. Με αυτό τον τρόπο, η υπόλοιπη σκόνη δεν θα χαθεί εντελώς, αλλά μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Τώρα, απλώστε σταδιακά τα μπαχαρικά στην κολλώδη επιφάνεια. Για να δημιουργήσετε ένα καθαρό άκρο, κρατήστε ένα κομμάτι χαρτί πάνω στην γραμμή των συνόρων.


Ένα κομμάτι χαρτί, θα προσφέρει ένα καθαρό άκρο. Ειδικά όταν δουλεύετε με φρέσκα μπαχαρικά, θα αποδειχθεί χρήσιμο ένα κομμάτι χαρτί που συνορεύει κατά μήκος της άκρης.

Κατά τη χρήση μπαχαρικών σε πούδρα, όπως στο παράδειγμά μας σκόνη πάπρικα, τα σύνορα κατά μήκος της άκρης είναι πολύ χρήσιμα. Με αυτό τον τρόπο, η υπόλοιπη σκόνη δεν θα χαθεί εντελώς, αλλά μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Σταδιακά εφαρμόστε κόλλα σε όλους τους τομείς και απλώστε τα μπαχαρικά ομοιόμορφα.


Η καυτερή πιπεριά μπορεί να τοποθετηθεί η μία δίπλα στην άλλη και θα κολληθεί πιέζοντάς τη λίγο πάνω στην κόλλα.

Μερικές συμβουλές:


Μπαχαρικά σε κόκκους, όπως το αλάτι, μπορούν εύκολα να μπουν σε δόσεις με τη χρήση ενός κουταλιού. Τα φύλλα δάφνης είναι κολλημένα σε ένα επικαλυμμένο πρότυπο. Με αυτό τον τρόπο, αργότερα η επιφάνεια καλύπτεται.

Εικόνα Μπαχαρικών Παραλλαγή 2


Οι μορφές μας από γαρύφαλλο μυρίζουν όμορφα

Θα ήθελα τώρα να σας παρουσιάσω μια άλλη εκδοχή της εικόνας μπαχαρικών μας. Για το σκοπό αυτό, έχουμε χρησιμοποιήσει μπλε ζάχαρη για πάρτι, κάρυ, δάφνη και γαρύφαλλο. Όσον αφορά το περιεχόμενο της εικόνας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα τυπικό ηλιοβασίλεμα ως παράδειγμα. Αυτό το πρότυπο μπορεί επίσης να ληφθεί. Με την ευκαιρία, ο ήλιος έχει διακοσμηθεί με κάρυ.

Για το νερό, πρώτα απλώστε κόλλα σε μια ευρεία επιφάνεια. Στη συνέχεια, πασπαλίστε με μπλε ζάχαρη απευθείας από το πακέτο στη περιοχή κόλλας.

Κόλλα εφαρμόζεται επίσης πάνω στην περιοχή για τον ήλιο. Στη συνέχεια, πασπαλίστε με κάρυ σε σκόνη πάνω στην κόλλα. Για τις ακτίνες του ήλιου, η κόλλα πρέπει να εφαρμόζεται με ακρίβεια. Σχεδιάστε τις γραμμές με το χέρι Πασπαλίστε κάρυ σε σκόνη σε αυτό. Σε περίπτωση που κάποια από τα μπαχαρικά εμπίπτουν άφησε δεξιά από τη γραμμή κόλλας, δεν είναι τόσο άσχημα. Η υπόλοιπη επιφάνεια μεταξύ των ακτινών είναι επίσης καλυμμένη με κόλλα και ένα λεπτό στρώμα κάρυ πασπαλίζεται σε αυτό.

ζάχαρη για πάρτι μπορεί να χυθεί απευθείας από τη συσκευασία.

 

Οι ακτίνες του ήλιου πρώτα σχεδιάζονται με μια γραμμή από τη κόλλα για κάθε χρήση και στη συνέχεια πασπαλίζονται με σκόνη κάρυ.

Τώρα, λείπει μόνο η φιγούρα από το γαρύφαλλο. Ένα φύλλο δάφνης χρησιμεύει ως μια βάρκα και τρία γαρύφαλλα συνθέτουν τη φιγούρα (σώμα και χέρια). Αφού έχει εφαρμοστεί λίγη κόλλα για όλες τις χρήσεις στη φιγούρα, πιέζονται πάνω στην επιφάνεια.


Μέσα σε λίγα βήματα η φιγούρα από γαρύφαλλο κάθεται στη βάρκα δάφνη.
Αφού στεγνώσει, οι εικόνες από μπαχαρικά είναι έτοιμες να κρεμαστούν.

Όχι μόνο οι εικόνες μπαχαρικών φαίνονται αξιόλογες, αλλά επίσης μυρίζουν υπέροχα ακόμα και μετά από εβδομάδες!

Συμβουλή: Μια αυτοδημιούργητη κορνίζα θα κάνει την εικόνα σας να φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακή:

Οι κορνίζες περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο λήψης, παρεμπιπτόντως, ακόμη και στο σωστό μέγεθος για να χωρούν τα αυτοσχέδια πρότυπα εικόνας μπαχαρικών.

Δείτε πόσο εύκολο είναι:


1. Εκτυπώστε το πρότυπο λήψης. 2. Κόψτε το πρότυπο. 3. Κολλήστε το πρότυπο πάνω στην εικόνα μπαχαρικών με κόλλα για όλες τις χρήσεις. Η εικόνα σας έχει ολοκληρωθεί!