ιδιοκατασκευαζόμενες φιγούρες
ιδιοκατασκευαζόμενες φιγούρες

ιδιοκατασκευαζόμενες φιγούρες

Pettersson, Findus & Co. Special

Ein Feuerwerk für den Fuchs
Pettersson φιγούρες – Εκτύπωστε, κόψτε, χρωματίστε - τελείωσε!

Σε αυτή την έκδοση των πληροφοριών των Εκπαιδευτικών εμείς αναφέρουμε την επίσκεψή μας στο Wilhelm-Busch-Museum στο Ανόβερο, όπου η Pelikan παρακολούθησε τα παιδιά στην εργασία.

Το επίκεντρο είναι στο βιβλίο «Πυροτεχνήματα για την αλεπού» από τον Sven Nordqvist. Χρησιμοποιώντας ιδιοκατασκευαζόμενες φιγούρες Pettersson, Findus, το φάντασμα, η πάπια και Gustavsson - αναδημιουργούνται από διάφορες σκηνές του βιβλίου. Μπορείτε να κατεβάσετε τους χαρακτήρες εδώ, να τους τυπώσετε και στη συνέχεια να τους χρωματίσετε. Λόγω του εντατικού χρωματισμού τους, οι Κηρομπογιές Pelikan είναι πλέον κατάλληλες για την εργασία.

 

Τα ακόλουθα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη:

Θα βρείτε τις οδηγίες συναρμολόγησης στην επόμενη σελίδα.

Πώς να τα συναρμολογήσετε:

  1. Επιλέξτε ένα ή όλα τα μοτίβα.
  2. Ξεκινήστε τη λήψη και να αποθηκεύστε το αρχείο(α) στον σκληρό σας δίσκο.
  3. Τυπώστε τα μοτίβα στον εκτυπωτή σας.
  4. Τώρα τα μοτίβα μπορούν να γεμίσουν με Pelikan Κηρομπογιές. Δεδομένου ότι οι φιγούρες πρόκειται να κολλήσουν μεταξύ τους αργότερα, είναι καλύτερο να κάνουμε τις δύο πλευρές παρόμοιες ως προς το χρωματισμό.
  5. Τώρα κόψτε την κάτω περιοχή.
  6. Εφαρμόστε λεπτές στρώσεις κόλλας Pelifix στις πλευρές που δεν ήταν χρωματισμένες. Κολλήστε το chopstick σε μια από τις πλευρές. Μετά από μια σύντομη αναμονή, κολλήστε τα κατάλληλα κομμάτια σχήματος μαζί.
  7. Τώρα η διασκέδαση μπορεί να αρχίσει!

Ένα παιδί χρωματίζοντας το "φάντασμα" φιγούρα χρησιμοποιώντας Pelikan Κηρομπογιές σε Wilhelm-Busch-Museum στο Ανόβερο. Η φιγούρα φάντασμα κόβετε εύκολα - ακόμη και από μικρά παιδιά. Αφού οι φιγούρες κοπούν, η διασκέδαση μπορεί να αρχίσει.
 

Οι φιγούρες από το "Πυροτεχνήματα για μια αλεπού" περήφανα παρουσιάζονται στο μουσείο. Με τη βοήθεια των chopsticks, οι φιγούρες μπορούν να ενεργοποιηθούν. Αυτό αυξάνει τη διασκέδαση του παιχνιδιού!