Κουτί Καρδιάς για
την Ημέρα της Μητέρας
Κουτί Καρδιάς για την Ημέρα της Μητέρας

Την Ημέρα της Μητέρας, τα αυτοδημιούργητα δώρα είναι πολύ δημοφιλή. Ωστόσο, αν θέλετε σε τελική ανάλυση να αγοράσετε κάτι, π. χ. ένα μπουκάλι άρωμα, μπορείτε να αφήσετε ακόμα μια προσωπική εντύπωση με τη συσκευασία. Το σχήμα καρδιάς ενός μπαλονιού βολεύει εδώ.

Κουτί Καρδιάς για την Ημέρα της Μητέρας

Την Ημέρα της Μητέρας, τα αυτοδημιούργητα δώρα είναι πολύ δημοφιλή. Ωστόσο, αν θέλετε σε τελική ανάλυση να αγοράσετε κάτι, π. χ. ένα μπουκάλι άρωμα, μπορείτε να αφήσετε ακόμα μια προσωπική εντύπωση με τη συσκευασία. Το σχήμα καρδιάς ενός μπαλονιού βολεύει εδώ, όταν διατηρείται με χαρτί και στη συνέχεια διαμορφώνεται σε ένα μπολ.

 

Δείτε πώς γίνεται:

 

  1. Ετοιμάστε σχίζοντας λωρίδες της εφημερίδας, περίπου 2 δάχτυλα πλάτους, και κολλήστε στο μπαλόνι πέντε στρώματα χαρτιού. Το γεμάτο με αέρα μπαλόνι καλύπτεται τώρα με κόλλα ταπετσαρίας. Κολλήστε τις λωρίδες εφημερίδας στο μπαλόνι και επικολλήσετε ξανά, και ούτω καθεξής. Οι λωρίδες χαρτιού θα πρέπει να αλληλεπικαλύπτονται. Όταν τα στρώματα είναι κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, αφήστε το μπαλόνι να στεγνώσει καλά. Συμβουλή: Για ένα γρήγορο στέγνωμα του μπαλονιού, τοποθετήστε το κοντά σε μια θερμάστρα.

 

 

  1. Όταν το χαρτί στεγνώσει, τρυπήστε το μπαλόνι με μια βελόνα και τραβήξτε προς τα πίσω πάλι.

    Σημειώστε τη μέση του μπαλονιού με ένα στυλό. Κόψτε να ανοίξει το χαρτί κατά μήκος αυτής της γραμμής με ένα ψαλίδι.