Εύκολη "ολοκληρωμένη-εικόνα"
πρότυπο: Εκτυπώστε
και χρησιμοποιήστε
αμέσως!
Εύκολη "ολοκληρωμένη -εικόνα" πρότυπο: Εκτυπώστε και χρησιμοποιήστε αμέσως!

Η ολοκληρωμένη εικόνα πρότυπο της Pelikan είναι ιδανική για χρήση σε παιδικούς σταθμούς. Τα παιδιά παίρνουν το σχεδόν ολοκληρωμένο πρότυπο και πρέπει μόνοι τους να ολοκληρώσουν την τελευταία περιγραφή για τα ζώα και να δώσουν στο ζώο, το δικό του χαρακτηριστικό βλέμμα, π.χ. με Κηρομπογιές Pelikan.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Εύκολη "ολοκληρωμένη -εικόνα" πρότυπο: Εκτυπώστε και χρησιμοποιήστε αμέσως!

Εύκολη "ολοκληρωμένη-εικόνα" πρότυπο: Εκτυπώστε και χρησιμοποιήστε αμέσως!

Η ολοκληρωμένη εικόνα πρότυπο της Pelikan είναι ιδανική για χρήση σε παιδικούς σταθμούς. Τα παιδιά παίρνουν το σχεδόν ολοκληρωμένο πρότυπο και πρέπει μόνοι τους να ολοκληρώσουν την τελευταία περιγραφή για τα ζώα και να δώσουν στο ζώο, το δικό του χαρακτηριστικό βλέμμα, π.χ. με Κηρομπογιές Pelikan. Με τα έντονα χρώματα από τις Κηρομπογιές της Pelikan, τα ζώα θα λάβουν μία φωτεινή χροιά. Επιπλέον, τα κέρινα κραγιόνια είναι πολύ εύκολα να εφαρμοστούν και ως εκ τούτου εξαιρετικά κατάλληλα για τη γρήγορη και καλή εμφάνιση των αποτελεσμάτων - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για εργασία στο νηπιαγωγείο!

Αυτά τα πρότυπα είναι διαθέσιμα τώρα για λήψη από την περιοχή μας: κόκορας, ποντίκι, πρόβατα, πελεκάνος και ιπποπόταμος.