Βοηθήματα ανάμειξης της
Pelikan
Βοηθήματα ανάμειξης της Pelikan

Η ανάμιξη χρωμάτων είναι παιδικό παιχνίδι. Ανάμιξη ενός συγκεκριμένου χρώματος από την άλλη πλευρά, απαιτεί λίγη περισσότερη επιδεξιότητα στη χρήση των δύο χρωμάτων και του πινέλου.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Βοηθήματα ανάμειξης της Pelikan


Τα βοηθήματα ανάμειξης βρίσκονται στο καπάκι του κουτιού χρωμάτων της Pelikan.

Η ανάμιξη χρωμάτων είναι παιδικό παιχνίδι. Ανάμιξη ενός συγκεκριμένου χρώματος από την άλλη πλευρά, απαιτεί λίγη περισσότερη επιδεξιότητα στη χρήση των δύο χρωμάτων και του πινέλου. Ειδικά τα παιδιά έχουν μεγάλες προσδοκίες για την επιτυχία του έργου τους.
Επομένως, πώς ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε τη μίξη; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά για τις θαμπές κουτί opaque χρωμάτων της Pelikan:

Υπάρχουν αρκετές περιοχές ανάμειξης στο καπάκι του κουτιού χρώματος. Ένα σύνολο από 5 μικρές περιοχές είναι στη διάθεση του χρήστη. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να αναμειχθούν τα χρώματα.

Έτσι δεν πρέπει να γίνει:

Κίτρινο και κυανό-μπλε πρόκειται να αναμειχθούν. Ο χρήστης ανακατεύει το κίτρινο χρώμα με λίγο νερό και στη συνέχεια τοποθετεί το ίδιο πινέλο στο δοχείο χρώματος κυανού-μπλε! Αυτό αποχρωματίζει το αρχικό χρώμα σε τέτοιο βαθμό ώστε τα πινέλα θα πρέπει να πλένονται επιμελώς και να καθαρίζονται προτού το χρώμα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ξανά. Σε αυτό το σημείο επίσης δεν θα ήταν δυνατόν για τον χρήστη να εφαρμόσει το πινέλο στο δοχείο κίτρινου χρώματος, καθώς αυτό θα προκαλούσε, επίσης, αποχρωματισμό. Για να αποφευχθεί τέτοιου είδους απογοήτευση, η Pelikan θα ήθελε να σας δείξει ένα λογικό τρόπο ανάμειξης χρωμάτων, με τον οποίο δεν θα είναι απαραίτητο να καθαρίζετε συνεχώς τα μεμονωμένα χρώματα.

Βοηθήματα ανάμειξης της Pelikan για το κουτί μπογιάς θαμπού χρώματος


Σε αυτή την έκδοση του ιστότοπου Πληροφοριών των Εκπαιδευτικών θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τα βοηθήματα ανάμειξης της Pelikan. Αυτά τα πρακτικά βοηθήματα απλώς συνδέονται στο καπάκι του κουτιού χρωμάτων Opaque νερομπογιάς της Pelikan. Στη συνέχεια μπορείτε να αναμείξετε - ακόμη και τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα εργαζόμενα με αυτά τα νέα βοηθήματα ανάμειξης.


1.Το πρώτο δοχείο "Κίτρινο" επισημαίνεται με την ονομασία "πλήρες χρώμα". Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να ανακατεύσετε το κίτρινο χρώμα και στη συνέχεια προσθέστε το χρώμα μέσα στο δοχείο που αναφέρεται παραπάνω.

2.Το δεύτερο δοχείο είναι επίσης γεμάτο με ένα «πλήρες χρώμα» - στην προκειμένη περίπτωση Κυανό- μπλέ.

3.Στο τρίτο βήμα θα αρχίσουμε την πραγματική ανάμειξη των δύο χρωμάτων χρησιμοποιώντας ένα δοχείο ανάμιξης. Για να γίνει αυτό, τοποθετούμε ίσες ποσότητες των δύο χρωμάτων στο τρίτο δοχείο και ανακατεύουμε. Το τελικό χρώμα είναι Πράσινο.

 
 

Για να φωτίσετε ή να σκουρύνετε

Τα βοηθήματα ανάμειξης της Pelikan δίνουν επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη να φωτίσει ή να σκουρύνει τα χρώματα. Κάθε χρωματικός τόνος λαμβάνει ενδιαφέρουσες αποχρώσεις που αργότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς. Η χρήση του κινέζικου άσπρου και του μαύρου γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως και με τα δοχεία πλήρων χρωμάτων. Το χρώμα που θα πρέπει να αναμιγνύεται προστίθεται για πρώτη φορά στο ελεύθερο δοχείο. Μόνο μετά από αυτό το βήμα το χρώμα αναμειγνύεται με ένα άλλο.

Τα έξι σχέδια μπορείτε να τα κατεβάσετε από το διαδίκτυο. Στη συνέχεια, εκτυπώστε τα και αρχίστε να τα χρησιμοποιείτε αμέσως. Τα βοηθήματα ανάμειξης υπογραμμίζουν τους πιο σημαντικούς συνδυασμούς των βασικών χρωμάτων, όπως η ανάμειξη διαφορετικών αποχρώσεων του καφέ και ένα παράδειγμα σχετικά με την φώτιση και σκίαση. Ένα άλλο τμήμα δείχνει πώς θα ανοίξετε το χρώμα χρησιμοποιώντας γκρι. Επίσης, περιλαμβάνει ένα επιπλέον λευκό σημειωματάριο, στο οποίο μπορείτε να τεκμηριώσετε τα δείγματα των προηγούμενων μίξεων. Αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση για το πώς τα προηγούμενα χρώματα αναμείχθηκαν, έτσι ώστε να μπορούν να αναμειχθούν και πάλι σε μελλοντική χρήση. Τα βοηθήματα ανάμειξης της Pelikan είναι ιδανικά για να γνωρίσουν τα παιδιά τον κόσμο των τεχνικών ανάμειξης.