Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Δίδυμοι 21.05 – 21.06
Δίδυμοι 21.05 – 21.06

Αστρολογικήσειρά: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με ζώδια

Δίδυμοι 21.05 – 21.06

Αστρολογική σειρά: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με ζώδια χρησιμοποιώντας χρώμα Pelikan.


Το σύμβολο του ζωδίου "Δίδυμοι": το πλακάκι ζωγραφισμένο με το μοτίβο Δίδυμοι χρησιμοποιώντας PLAKA και PLAKA Lack της Pelikan.

 

Με το θέμα αυτό από την Ενημέρωση για εκπαιδευτικούς σας παρουσιάζουμε τα 2 τελευταία σύμβολα του ζωδιακού κύκλου. Παράλληλα με την αρχική ιδέα, κάνουμε πλήρη πρότυπα που είναι διαθέσιμα σε εσάς. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να αντιγραφούν στο κεραμίδι ως έχουν ή να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη των δικών σας ιδεών. Απλά κατεβάστε το πρότυπο συμβόλου και το πρότυπο λέξης από το Διαδίκτυο και οι δύο δυνατότητες είναι ανοικτές σε σας.

Σημείωση:Παρακαλώ μην ανοίξετε τα αρχεία PDF απευθείας στο browser σας. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήσετε το "Αποθήκευση ως ..." για να αποθηκεύσετε το στοιχείο λήψης στον σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Ένα λευκό πλακάκι,
 2. PLAKA της Pelikan σε διάφορες αποχρώσεις,
 3. PLAKA-Lack της Pelikan μεταλλικό και Pelikan βερνίκι με βάση το νερό,
 4. πινέλα σε διάφορα μεγέθη (2/3/12),
 5. οδοντογλυφίδα,
 6. Pelikan καρμπόν Handifilm 205 - αυτό το φύλλο με την ειδική επίστρωση θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το σχέδιο στο πλακάκι.

 

 

Οδηγίες - το παράδειγμα του Ταύρου

 1. Ραντίστε το πλακάκι με το κόκκινο χρώμα PLAKA κρατώντας τα διάφορα χρώματα σε μικρή απόσταση. Με αραίωση του Plaka ελαφρώς με νερό εκ των προτέρων οι σκιές θα τρέξουν καλύτερα.

 2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να τρέχει το χρώμα και να αναμειχθούν οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό σχέδιο, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτική πρόοδο χρώματος που ενθαρρύνει τον πειραματισμό

 3. Μεταφέρετε το μοτίβο Ταύρος στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το καρμπόν, Handifilm 205 της Pelikan.

 4. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύστε το περίγραμμα του μοτίβου εκτός της επικαλύψεως PLAKA, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο για μεγαλύτερες εκτάσεις. Χρωματίστε το μοτίβο Ταύρος με κόκκινο PLAKA-Lack μεταλλικό της Pelikan.

 5. Μόλις το κεραμίδι είναι στεγνό, ζωγραφίστε την άκρη του κεραμιδιού με PLAKA-Lack μεταλλικό κόκκινο για να δημιουργήσετε ένα "πλαίσιο". Με την ευκαιρία, μια κυματιστή άκρη κάνει μια πιο δυναμική εντύπωση.

 6. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι νερού της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα είναι προστατευμένο από την τριβή.

  Σημαντικό: με ένα παχύ πινέλο (μέγεθος 12) προσεκτικά περάστε μια φορά σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε το χρώμα να μην διαλύεται.

 

Επισκόπηση των προτύπων ζωγραφικής:πλήρες πρότυπο, γραφή και το σύμβολο, μόνο γραφή