Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Καρκίνος 22.6. – 23.7.
Καρκίνος 22.6. – 23.7.

Λευκά πλακάκια ζωγραφισμένα με τα σήματα του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος 22.6. – 23.7.

Λευκά πλακάκια ζωγραφισμένα με τα σήματα του ζωδιακού κύκλου.


Το σήμα γέννησης Καρκίνος: Αυτό το πλακάκι δείχνει το σήμα του καρκίνου που έχει ζωγραφιστεί με PLAKA και PLAKA-Lack της Pelikan

 

Σε κάθε έκδοση του Ιστότοπου Πληροφοριών των Εκαπιδευτικών παρουσιάζουμε ένα από τα σήματα του ζωδιακού κύκλου. Μαζί με την αρχική ιδέα παρέχουμε πλήρη πρότυπα ζωγραφικής, συμπεριλαμβανομένου και του μοτίβου σήματος. Το μοτίβο της επιλογής σας μπορεί να αντιγραφεί ή να χρησιμοποιηθεί ακριβώς για να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες. Απλά κατεβάστε τα πρότυπα ζωγραφικής ή πρότυπα κειμένου από το διαδίκτυο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:
Ένα λευκό πλακάκι (D-I-Y κατάστημα), PLAKA της Pelikan σε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου (π.χ. πράσινο/ μεσαίο πράσινο), PLAKA-Lack της Pelikan μεταλλικό πράσινο και διαφανές βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan , πινέλα σε μεγέθη (2/ 3/ 12), οδοντογλυφίδα, ένα φύλλο χαρτί καρμπόν της Pelikan Handifilm 205 για τη μεταφορά του μοτίβου στο ζωγραφισμένο πλακάκι.

Δείτε πως:

 

 1. Ραντίστε το πλακάκι με το πράσινο χρώμα PLAKA κρατώντας τις διάφορες αποχρώσεις ελαφρώς χωριστά. Αραιώνοντας ελαφρά εκ των προτέρων με νερό τις αποχρώσεις PLAKA θα γίνει καλύτερα.
   
 2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις, έτσι ώστε το χρώμα να τρέχει και να αναμειγνύονται οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό υπόδειγμα, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτικές προόδους χρωμάτων που ενθαρρύνουν τους πειραματισμούς.
   
 3. Μόλις το πλακάκι στεγνώσει, χρωματίστε στην άκρη το πλακάκι με PLAKA-Lack μεταλλικό μπλε για να δημιουργήσετε ένα "πλαίσιο". Με την ευκαιρία, μια κυματιστή επιφάνεια δημιουργεί μια αίσθηση ακόμα πιο δυναμική.
   
 4. Μεταφέρετε το μοτίβο Υδροχόου στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το καρμπόν, Handifilm 205 της Pelikan.
   
 5. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύστε το περίγραμμα του μοτίβου από το επίχρισμα της PLAKA, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο για μεγαλύτερες επιφάνειες. Χρωματίστε το μοτίβο Υδροχόου με μεταλλικό μπλε PLAKA-Lack της Pelikan.
   
 6. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα προστατεύεται από την τριβή. 

 

 

Επισκόπηση ζωγραφισμένων προτύπων: