Τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου
Παρθένος 23.08 – 22.09
Παρθένος 23.08 – 22.09

Αστρολογική σειρά: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με ζώδια

Παρθένος 23.08 – 22.09

Αστρολογική σειρά: λευκά πλακάκια διακοσμημένα με ζώδια


Το σύμβολο του ζωδίου "Παρθένος": το πλακάκι ζωγραφισμένο με το μοτίβο Παρθένου χρησιμοποιώντας PLAKA και PLAKA Lack της Pelikan.

  

Σε κάθε έκδοση από την Ενημέρωση για Εκπαιδευτικούς σας παρουσιάζουμε ένα από τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου. Παράλληλα με την αρχική ιδέα, κάνουμε πλήρη σετ προτύπων. Το πρότυπο της επιλογής σας μπορεί να αντιγραφεί ως έχει ή να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των δικών σας ιδεών. Απλά κατεβάστε το πρότυπο συμβόλου και το πρότυπο λέξης από το Διαδίκτυο.

Σημείωση: Παρακαλώ μην ανοίξετε τα αρχεία PDF απευθείας στο browser σας. Κάντε δεξί κλικ και χρησιμοποιήσετε το "Αποθήκευση ως ..." για να αποθηκεύσετε το στοιχείο λήψης στον σκληρό σας δίσκο.

Θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Ένα λευκό πλακάκι (Δ-Ι-Y κατάστημα),
 2. PLAKA της Pelikan σε κίτρινο και πορτοκαλί,
 3. PLAKA-Lack της Pelikan μεταλλικό και Pelikan βερνίκι με βάση το νερό
 4. πινέλα σε διάφορα μεγέθη (2,3,12),
 5. οδοντογλυφίδα,
 6. Pelikan καρμπόν Handifilm 205 - αυτό το φύλλο με την ειδική επίστρωση για τη μεταφορά του σχεδίου στα ζωγραφισμένα πλακάκια.

Οδηγίες - το παράδειγμα του Ζυγού

 1. Ραντίστε το πλακάκι με το κόκκινο χρώμα PLAKA κρατώντας τα διάφορα χρώματα σε μικρή απόσταση. Με αραίωση του ΠΛΑΚΑ ελαφρώς με νερό εκ των προτέρων οι σκιές θα τρέξουν καλύτερα.

 2. Γείρετε το πλακάκι προς διάφορες κατευθύνσεις ώστε να τρέχει το χρώμα και να αναμειχθούν οι αποχρώσεις. Αφού έχετε κάνει ένα ελκυστικό σχέδιο, αφήστε το πλακάκι να στεγνώσει. Αυτή η μέθοδος παράγει καταπληκτική πρόοδο χρώματος που ενθαρρύνει τον πειραματισμό

 3. Μόλις το κεραμίδι είναι στεγνό, ζωγραφίστε την άκρη του κεραμιδιού με PLAKA-Lack μεταλλικό μπλε για να δημιουργήσετε ένα "πλαίσιο". Με την ευκαιρία, μια κυματιστή άκρη κάνει μια πιο δυναμική εντύπωση.

 4. Μεταφέρετε το μοτίβο Ταύρος στο πλακάκι χρησιμοποιώντας το καρμπόν, Handifilm 205 της Pelikan.

 5. Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα, ξύστε το περίγραμμα του μοτίβου εκτός της επικαλύψεως PLAKA, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο για μεγαλύτερες εκτάσεις. Χρωματίστε το μοτίβο Ζυγού με μπλε PLAKA-Lack μεταλλικό της Pelikan.

 6. Καλύψτε όλο το πλακάκι με βερνίκι με βάση το νερό της Pelikan. Με τον τρόπο αυτό, το έργο τέχνης σας θα είναι προστατευμένο από την τριβή.

  Σημαντικό: με ένα παχύ πινέλο (μέγεθος 12) προσεκτικά περάστε μια φορά σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε το χρώμα να μην διαλύεται.

 

Παρθένος 24/08 – 23/09 (σελίδα 3)


πλήρες πρότυποη γραφή και το σύμβολο, μόνο η γραφή